• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Figo: Neće biti kraj svijeta ako izgubimo od BiH

Luis Figo vjeruje da će Portugal uspjeti da preskoči Bosnu i Hercegovinu u baražu, ali naglašava da neće biti kraj svijeta ako se to ne dogodi.

 Figo: Neće biti kraj svijeta ako izgubimo od BiH  Izvor: MONDO

Pred dvomeč baraža za odlazak na EURO 2012. u Ukrajini i Poljskoj, legendarni kapiten Portugala je u izjavi lokalnim medijima ostavio "malo prostora" za plasman tima Safeta Sušića.

"Eliminacija od BiH nije realnost, ali ako se i dogodi, to ne treba da bude smak svijeta", rekao je nekadašnji igrač Reala, Barselone, Intera…

Prema njegovim riječima, "zmajevi" su sada bolji od tima, koji je s klupe vodio Miroslav Blažević prije dvije godine u doigravanju za Mundijal u Južnoj Africi.

"Možemo da izborimo plasman na EP, ali će biti teže nego u plej-ofu za Svjetsko prvenstvo", podsjetio je Figo na tadašnje minimalne pobjede Portugala.

Ako ćemo čitati "između redova", čini se da su Portugalci malo nervozni, što pokazuje i zahtjev Saveza upućen UEFA da se meč ne igra na zeničkom "Bilinom polju" zbog lošeg stanja travnjaka.

Figo je za kraj negirao da će biti jedan od kandidata za predsjednika FS Portugala na izborima, koji sun a rasporedu 10. decembra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC