• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bi da "napuni" i Pazarce

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki kaže da je njegov tim "apsolutni favorit" u meču 9. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara (subota, 18.00).

 Zvezda bi da "napuni" i Pazarce Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde poslije osam odigranih kola zaostaju dva boda za Partizanom, ali uz napomenu da su imali teži raspored od "vječitog rivala".

Samo tri utakmice do sada su odigrali na svom stadionu, dobili Javor i BSK sa po 2:0, ali su 1. oktobra ispustili pobjedu u posljednjim trenucima utakmice sa Radničkim (1:1).

Sličan kiks ne bi smio da se dogodi u subotu protiv Novog Pazara, koji je počeo sezonu sa pet vezanih poraza, a onda upisao prvu pobjedu i dva remija.

Navijači svakako očekuju goleadu, sličnu onoj iz prethodnog kola, kada je Metalac savladan rezultatom 5:0.

"Poslije sjajne igre u Lučanima, pogotovo u drugom poluvremenu, samopouzdanje nam je na visokom nivou, atmosfera u ekipi odlična, pa očekujem da u istom stilu odigramo protiv Novog Pazara. Pozivam navijače da dođu na stadion i uživaju u prelijepoj fudbalskoj predstavi", rekao je šef struke Robert Prosinečki.

Robija posebno raduje činjenica da su proradili Kaluđerović i Borha, koji su se upisali u strijelce pored Kadua i Vešovića. Smatra da mokar teren neće predstavljati problem, ali da naglo zahlađenje ne ide na ruku nikome.

"Novi Pazar sigurno dolazi motivisan, samim tim što ima samo pet bodova i pri dnu je tabele, ali mislim da je Zvezda favorit, kao i uvijek kada igra kod kuće. Bitno je da nametnemo pas igru i da rano damo prvi gol", dodao je Prosinečki.

Dva tima odigrala su jedinu zvaničnu utakmicu u osmini finala Kupa 2009/10, kada su crveno-bijeli slavili minimalnu pobjedu, golom Aleksandra Jevtića.

Trener Zvezde potvrdio je da nije bio zadovoljan zalaganjem igrača u prijateljskom meču protiv Surčina u srijedu.

"Tačno je da sam u dogovoru sa predsjednikom Lukićem i shodno klupskom pravilniku o nagrađivanju i kažnjavanju, odlučio da svi igrači koji su igrali na tom meču budu kažnjeni. Neki od njih biće u timu protiv Pazaraca, a neki neće. O tome ću da odlučim poslije treninga".

Portparol kluba Marko Nikolovski pozvao je Zvezdine navijače da dočekaju goste iz Sandžaka kao pravi domaćini i da navijaju fer i sportski.

Iz Novog Pazara su najavili karavan od 20 autobusa i najmasovnije gostovanje do sada, a FSS je duel na Marakani proglasio utakmicom visokog rizika.

"Apelujemo na navijače oba kluba da navijaju fer i sportski, a da izbjegnu uvrede bilo kakve vrste", rekao je Nikolovski.

Gosti su tražili hiljadu ulaznica za svoje navijače, koji će biti smješteni u posebno ograđenom dijelu istočne tribine.

(MONDO/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC