• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Imamo pravo na nadu

Trener Novog Pazara kaže da njegovom timu niko ne može da oduzme pravo da se nada pozitivnom rezultatu na "Marakani".

 NOVI PAZAR: Imamo pravo na nadu Izvor: MONDO

Ljubomir Ristovski ocijenio je da je Crvena zvezda "veliki favorit" u subotnjoj utakmici devetog kola Superlige Srbije, ali da njegovim fudbalerima "niko ne može oduzeti pravo na nadu".

"Idemo na Marakanu da odigramo najbolje što možemo i da se predstavimo u što boljem svjetlu. Nemamo šta da izgubimo i probaćemo da dođemo do povoljnog rezultata, a to je sve osim poraza", rekao je Ristovski novinarima u Novom Pazaru.

Mladi trener za ovu priliku neće moći da računa sa povrijeđenim igračima Bojanom Ostojićem i Ivanom Babićem, pa će biti promjena u timu Novog Pazara.

"Oslabljeni smo neigranjem dvojice standardnih štopera, ali će igrači koji ih budu zamijenili imati veliki motiv. Moj kolega Robert Prosinečki gaji igru kratkih pasova, pokušaćemo tu da im pariramo i iz kontre sačekamo svoju šansu", dodao je Ristovski.

Šef stručnog štaba Novog Pazara istakao je da bi od igrača Zvezde u svom timu najviše volio da ima štopere Lija Adija i Milana Vilotića.

"Moja ekipa je na toj poziciji najranjivija, posebno sada, pa ako bih mogao nekog da dovedem iz Zvezde u Novi Pazar odlučio bih se za Adija i Vilotića. Ipak, vjerujem i u ove moje momke i znam da će oni dati sve od sebe", kazao je Ristovski.

On je istakao da je izdanje kragujevačkog Radničkog 1923, koji je u Beogradu odigrao 1:1, putokaz kako treba igrati protiv Crvene zvezde.

"Radnički 1923 ima jednu od najboljih ekipa u ligi, igraju zajedno tri godine, dok su moji fudbaleri zajedno samo tri mjeseca. Bez obzira na sve nedaće, moramo da budemo jaki i disciplinovani", rekao je Ristovski.

Iz novopazarskog superligaša su saopštili i da će ovaj klub na stadionu Crvene zvijezde imati veliku podršku svojih navijača.

"Organizavali smo karavan od 20 autobusa sa navijačima, a mnogi će doci i u svojoj režiji. Nadam se da će sve biti kao i kada se igraju utakmice na našem stadionu - sportski i korektno", rekao je predsjednik kluba Bojan Radovanović.

Utakmica devetog kola Super lige između Crvene zvijezde i Novog Pazara igra se u subotu u 18 sati.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC