• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branko Radujko preuzima funkciju u FSS: Čeka ga važan posao za srpski fudbal!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji član Upravnog odbora Crvene zvezde, a kasnije direktor NIS i Uprave carine Branko Radujko stiže u Fudbalski savez Srbije.

 Branko Radujko novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Srbije čekaju velike promjene, a po informacijama do kojih su došli beogradski mediji već je odlučeno ko će biti prvi novajlija na Terazijama. Funkciju generalnog sekretara koja je ostala upražnjena nakon što je dužnosti razriješen Jovan Šurbatović po svemu sudeći preuzima Branko Radujko!

Riječ je o aktuelnom direktoru Uprave carina, koji će na tu funkciju podnijeti ostavku kako bi se u budućnosti posvetio radu u Fudbalskom savezu Srbije. Fudbal neće biti nikakva novost za Branka Radujka, jer je on u dva mandata bio dio Upravnog odbora Crvene zvezde. Doduše, sa nešto manjim ovlašćenjima nego što ga čekaju u FSS - gdje će raditi kao prvi operativac.

Imenovanje Branka Radujka na poziciju generalnog sekretara treba da potvrdi Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, a to će se dogoditi na sjednici zakazanoj za četvrtak. Za sada se ne zna ko bi mogao da naslijedi Miroslava Tanjgu na mjestu direktora sportskog sektora u FSS. Moguće je da se na sjednici pokrenu priče o još nekim kadrovskim rješenjima unutar saveza, ali ne treba očekivati da se govori o statusu selektora Dragana Stojkovića koji je nakon Evropskog prvenstva dobio povjerenje da podmladi nacionalni tim.

U međuvremenu je nekoliko fudbalera precrtano iz reprezentacije, dok su drugi iz različitih razloga odbili pozive, pa je Srbija praktično u kombinovanom sastavu počela takmičenje u Ligi nacija. Protiv Španije je upisan remi bez golova uz sjajnu energiju srpskog tima, ali je tri dana kasnije Danska bila uspješnija (2:0) pa se ne može reći da je septembarsko okupljanje bilo sjajno.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC