• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić go do pojasa vodio navijanje u Humskoj: Ovo je Nemanjina poruka posijle derbija

Krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Radonjić slavio trijumf protiv Partizana, ekipe u kojoj je ponikao.

 Nemanja Radonjić poruka nakon derbija Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde uspjeli su da ostvare jednu od najvećih pobjeda u istoriji "vječitog" derbija pošto su na stadionu u Humskoj bili veoma ubjedljivi protiv Partizana (4:0), a jedan od igrača koji su najviše slavili taj rezultat bio je krilni napadač Nemanja Radonjić. nekadašnji đak crno-bijelih, a kasnije prvotimac crveno-bijelih, ovog ljeta se vratio u klub za koji navija od malih nogu pa mu je trijumf bio itekako bitan.

Tokom slavlja ispred sjeverne tribine stadiona Partizana Nemanja Radonjić se dohvatio megafona i go do pojasa vodio je navijanje, a zatim se oglasio i na svom Instagram profilu. Uz stihove navijačke pesme podsjetio je na ubjedljivu pobjedu koju su ostvarili njegovi saigrači, dok je on sa klupe za rezerve posmatrao meč u Humskoj. "Da vodimo 1000:0, da nas ne stignu nikada...", napisao je Radonjić na svom profilu poslije derbija.

Nemanja Radonjić je u prvom mandatu u dresu Crvene zvezde odigrao dva derbija protiv Partizana, a ima i postignut gol u aprilu 2018. godine. Ipak, sada nije dobio šansu da zaigra a glavni razlozi za to su vjerovatno povreda od koje se tek oporavio i slabija fizička pripremljenost jer je tokom ljeta radio individualno.

Krilni napadač se tek početkom septembra vratio u Crvenu zvezdu, u posljednjem trenutku pred zatvaranje igračkog kadra za Ligu šampiona. Vladan Milojević mu je do sada ukazao šansu na samo jednoj utakmici kada je odigrao manje od pola sata, a zatim je trener crveno-bijelih istakao da će proći mnogo vremena prije nego što Radonjić bude potpuno spreman za takmičarski ritam i koristan za Crvenu zvezdu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC