• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zna se ko će biti novi trener Partizana: Savo postavio uslove, Iliev izvukao keca iz rukava!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ivica Iliev ima dvije opcije za mjesto novog trenera Partizana, a to su Savo Milošević i Albert Nađ.

 Savo Milošević i Albert Nađ kandidati da preuzmu Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan je u situaciji da se malo toga zna o stanju u redovima crno-bijelih. Poslije jako ubjedljivog poraza na svom terenu u "vječitom derbiju" Aleksandar Stanojević je podnio ostavku, a za sada nema zvaničnog nasljednika. Stručnjak koji je sa crno-bijelima u svom prvom mandatu osvajao trofeje, a u drugom imao sezonu sa 98 bodova bez titule sada je poslije jako lošeg početka sezone odstupio sa mjesta šefa stručnog štaba. 

Pominjao se kao moguće rješenje Savo Milošević, a kako navode beogradski mediji on će zaista i preuzeti klupu crno-bijelih. Trenutno pregovara sa novim sportskim direktorom Ivicom Ilievom i tu ipak ima problema. On traži korjenite promjene u klubu koje ne mogu da se dese preko noći, pa je pitanje da li će Iliev uspjeti da ga ubijedi da se vrati u Humsku.

Nekada sjajni napadač Partizana i reprezentacije Jugoslavije Milošević je prvi samostalni trenerski posao imao 2019. kada je vodio crno-bijele. Nakon toga je bio trener Olimpije iz Ljubljane i vodio je selekciju Bosne i Hercegovine, a poslije odlaska sa klupe "zmajeva" sada je slobodan u izboru nove sredine. Ipak, ne želi tek tako da dođe u klub i pitanje je da li je spreman da u ovakvoj situaciji preuzme ekipu. 

ŠTA AKO SAVO NE PRISTANE? 

I za to postoji rješenje u klubu. Kao što je prošle sezone nakon odlaska Igora Duljaja sezonu kao prvi trener završio Albert Nađ i sada bi u slučaju da Savo Milošević ne pristane makar privremeno bivši zadnji vezni crno-bijelih "uskočio" na mjestu prvog trenera. Do sada je već jednom propustio da u sličnoj situaciji dođe Milošević, kada je na startu sezone 2022/23 smijenjen Ilija Stolica. Tada je klub doveo Gordana Petrića, a sada je Albert Nađ ponovo viđen kao alternativno rješenje.

Partizan je trenutno tek deveti na tabeli domaćeg prvenstva sa 11 bodova iz sedam mečeva, a na prethodne četiri utakmice crno-bijeli nemaju pobjedu. Prvo su remizirali sa Vojvodinom i IMT-om, pa su poraženi od OFK Beograda i Crvene zvezde. Naredni meč Partizan igra u nedjelju sa ekipom Mladosti iz Lučana koja je u sjajnoj formi i nalazi se na drugom mjestu na tabeli.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sremac

Ljudi , nemoj da ste smešni.. kakav Rasim, Savo , Nadj i društvo... nama treba ozbiljan Trener i ozbiljna uprava ... ako pomenuti dodju , samo ćemo agoniju produžiti do decembra a onda Savo odlazi ..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC