• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević pred meč u Superligi Srbije: Ivanić ima veliki uticaj na našu igru, polako sa Maksimovićem

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vladan Milojević je na konferenciji za medije uoči 10. kola Superlige Srbije rekao da je Mirko Ivanić u procesu oporavka. Trener crveno-bijelih pozvao je navijače da dođu u što većem broju.

 vladan milojevic konferencija pred zeleznicar spomenuo ivanica i maksimovica Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda dočekuje Železničar iz Pančeva u 10. kola Superlige Srbije, meč je na programu u petak (27. septembar) u 19 časova. Vladan Milojević obratio se novinarima uoči meča, trener crveno-bijelih otkrio je da je jedan od najvažnijih igrača Zvezde Mirko Ivanić u procesu oporavka i pozvao je navijače da ih podrže u što većem broju. 

Vladan Milojević najprije se dotakao najvećih iznenađenja u proteklom periodu - pričao je o povredi Mirka Ivanića, a onda i o sjajnom mladom fudbaleru Andriji Maksimoviću. "Teško je kada ostanete bez jednog od igrača. Mirko Ivanić ima veliki uticaj na našu igru. Znali smo na početku priprema da će nam biti potrebno da svi igrači budu spremni, kao i da će biti ovakvih situacija. Ivanić je ušao u proces oporavka i očekujemo da se što prije priključi ekipi. Kada je u pitanju mladi Maksimović ima još vremena, polako", počeo je Milojević.

Pred drugo kolo Lige šampiona Zvezda će odmeriti snage sa ekipom iz Pančeva, za crveno-bijele najvažnija stvar je da su ostali igrači spremni. O zdravstvenom biltenu milojević je rekao: "Imamo popodnevni trening, pa nakon toga i sastanak sa fitnes trenerima i medicinskim dijelom stručnog štaba. Vidjećemo koji su igrači umorni i kome treba odmor, imamo dosta utakmica. Procijenićemo nakon treninga".

Predstavnike medija, takođe, je interesovalo da li će se u startnoj postavi za naredni duel naći više od dva bonus igrača. "Lično mi to ne predstavlja nikakav problem, kao što sam napomenuo i prethodni put. Vidjećemo sa kojim ćemo igračima da izađemo na teren, a bitna je suština". 

Navijači Zvezde već su najavili dolazak u što većem broju na utakmicu, kako bi pružili podršku svojim igračima jer ih zabrana ulaska u Italiju sprečava da organizovano odu na meč sa Interom. Između ostalog i prvi čovjek struke pozvao je Delije da dođu na utakmicu: "U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lijep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč za Železničarom, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je prijeko potrebna", podvukao je Milojević.

Zvezda će ugostiti Železničar iz Pančeva koji predvodi jedan od najmlađih trenera u domaćem prvenstvu. "Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lijepa je budućnost ispred njega. Lijepo je vidjeti mlade trenere koji su na početku karijera". 

Osim o prvom čovjeku struke, Milojević je imao riječi hvale i za Lazara Romanića. "O Romaniću sam govorio i prethodni put kada smo igrali protiv Železničara. Lazara dosta dugo pratim, Zvezdino je dijete. Karijera ga je vodila drugim putem. Imao sam priliku da ga treniram, ali i pratim u Grčkoj dok je igrao za Lamiu. Pružao je fenomenalne partije i izrastao je u jednog dobrog igrača. Pored ostalih fudbalera Železničara i od njega nam prijeti opasnost", reko je Milojević

Marko Ilić i Andrija Maksimović u reprezentaciji

Selektor reprezentacije Srbije objavio je širi spisak reprezentacije za predstojeće mečeve i Ligi nacija na kojem su se našla i dva imena iz Crvene zvezde. Dragan Stojković Piksi pozvao je Marka Ilića i mladog Andriju Maksimovića. "Prija nam kada se igrač Crvene zvezde nađe na spisku reprezentacije. Selektor je procijenio da mu takvi igrači trebaju, a mi smo u njegovoj službi i stojimo mu na raspolaganju. Sve nam to čini veliku čast. Nadam se da će nas igrači koji dobiju poziv reprezentacije predstaviti dostojno i da će pomoći nacionalnom timu što više mogu", zaključio je Milojević

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

02:20
Vladan Milojević na početku priprema Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC