• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Bilo je dobro

Šef stručnog štaba šampiona Srbije, uprkos desetoj uzastopnoj pobjedi, poslije duže vremena može da bude zadovoljan i igrom i rezultatom.

 Stanojević: Bilo je dobro Izvor: MONDO

Partizan je pobijedio deseti puz zaredom, a trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević konačno nema šta da zamjeri svojim učenicima. "Parni valjak" je protiv Smedereva (3:1) pružio jednu od boljih partija u posljednje vrijeme.

"Zadovoljan sam igrom i rezultatom", počeo je šef stručnog štaba Partizana.

"Čestitam igračima na desetoj uzastopnoj pobjedi. Utakmica je bila dinamična. Gosti su počeli da napadaju poslije našeg vođstva, a mi smo imali dosta lijepih akcija i u prvom i u drugom poluvremenu", rekao je Stanojević.

Marko Šćepović je opet imao problem sa delom Partizanove publike. Ružne scene s kraja prvog poluvremena za trenera Partizana ipak su ostale u drugom planu.

"Ja ću utakmicu pamtiti po pobjedi, za druge ne znam".

Stanojević odmah poslije meča razgovarao sa Ščepovićem.

"Ščepović ima problema sa jednom osobom sa tribina, ne znam šta mu govori, ali očigledno je da ne može da se suzdrži i ponaša kao profesionalac. Shvatio je da je pogriješio i sigurno ćemo još pričati na tu temu", istakao je trener Partizana.

Najmlađi trener u istoriji trofejnog kluba u petak je napunio 38 godina, ali je na novinarsko pitanje da li su dobra igra i pobjeda bili poklon od igrača kratko kroz osmijeh odgovorio: "Nećemo o tome, moj rođendan je već prošlost. On je bio davno, juče".

Fudbaleri Partizana su poslije pobjede dobili dva slobodna dana.

Trener Smedereva Dragan Đorđević rekao je da poslije Kupa Srbije nije uspio dobro da pripremi ekipu jer nema dovoljan fond igrača.

"Pokušao sam sa izmjenama u drugom poluvremenu, uspjeli smo da napravimo kakvu-takvu ravnotežu, postigli gol i imali još nekoliko polušansi. Okrećemo se veoma važnoj utakmici u sljedećem kolu protiv Rada kod kuće", zaključio je Đorđević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC