• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Eh, ti promašaji...

Trener Crvene zvezde žali što njegov tim nije na vrijeme zatresao mrežu Slobode, dok je imao više od igre, pa tako ne može da bude zadovoljan ni bodom.

 Prosinečki: Eh, ti promašaji... Izvor: MONDO

Drugim remijem u posljednja četiri kola, fudbaleri Crvene zvezde dozvolili su vječitom rivalu Partizanu da se osjetnije odvoji na vrhu tabele, dok se približava prvi derbi sezone, 26. novembra u Ljutice Bogdana.

Pogotkom Kristijana Borhe u 86. minutu, crveno-bijeli su ove nedjelje u Užicu izbjegli poraz na stadionu na kojem su savladani i crno-bijeli. Sloboda je povela golom Filipa Kasalice u 74. minutu.

Poslije svega, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki bio je nezadovoljan što njegov tim nije prije gola Kasalice realizovao svoje šanse pred oko 10.000 navijača podno Zlatibora.

"Mislim da smo u prvih pola sata imali potpunu dominaciju, stvorili smo tri stopostotne šanse i već tada je trebalo da riješimo utakmicu. Međutim, to se nije dogodilo", rekao je Prosinečki, koji je svjestan da je na kraju i bod uspjeh, jer je Sloboda bila na nekoliko minuta od drugog velikog "skalpa" sezone.

"Na kraju smo bili u situaciji da gubimo do 86. miunuta, i s obzirom na to da kada gubiš 1:0 u finišu, a na kraju bude 1:1, to nije toliko loše. Prije svega, jer je moglo i gore", svjestan je Prosinečki.

Ipak...

"Naravno da nismo zadovoljni rezultatom, ali čestitam Igračima Slobode koji su igrali na kontru i polu-kontru, kako smo i očekivali. Čestitam i mojim momcima koji su stvorili dosta šansi, ali uprkos tome nismo uspjeli da krunišemo tu nadmoć".

Za kraj, Prosinečki je pohvalio i izvanredan ambijent u Užicu...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC