• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić Junajtedov već u januaru?

Ima nagovještaja da će Aleks Ferguson ponuditi Borusiji oko 25 miliona evra za srpskog reprezentativca.

 Subotić Junajtedov već u januaru? Izvor: MONDO

Neven Subotić prošle sezone je često pominjan kao meta Arsenala, potom ga je želio i Čelsi, ali Borusija navodno nije bila zadovoljna ponudom od 19 miliona evra, pa je poslala negativan odgovor.

Sada se u priču uključio Mančester junajted, čija je odbrana u svojevrsnoj "tranziciji", poslije oproštaja Gerija Nevila i prodaje O'Šeja i Brauna, koje su naslijedili Kris Smoling i Fil Džons.

Aleks Ferguson želi dodatno da ojača tu liniju tima, zabrinut povredama i ne baš sjajnom formom Rija Ferdinanda, kao i kiksevima Džonija Evansa.

Zato je spreman da već u januaru ponudi Borusiji 22 miliona funti (25,15 miliona evra) za Subotića, koji kaže da je trenutno koncentrisan na meč sa Olimpijakosom na Signal Iduna areni, gdje će "milioneri" probati da uhvate posljednji voz za plasman u osminu finala.

Oni su u prva tri kola Lige šampiona osvojili samo bod.

"To nam je najvažnija utakmica u dosadašnjem toku sezone. U takvoj smo poziciji da nam je pobjeda neophodna. Što prije postignemo prvi gol, biće bolje po nas, jer ćemo onda moći da igramo rasterećenije", rekao je Subotić i konstatovao da zbog utakmica u ritmu srijeda-subota slobodno vrijeme koristi isključivo za spavanje.

Olimpijakos je prije dve nedjelje u Pireju slavio rezultatom 3:1, osvojivši tako prve bodove u F grupi elitnog takmičenja. Arsenal vodi sa sedam bodova, drugi je Marsej sa šest.

Britanski mediji navode da se još jedan prvotimac Borusije, ofanzivni vezista Mario Gece, nalazi na oku menadžera Arsenala Arsena Vengera.

Oni spekulišu da će prvak Njemačke biti primoran da proda bar jednog od svojih talentovanih igrača, ukoliko ne "prezimi" u Evropi i na taj način obezbijedi priliv dodatnih sredstava u klupsku kasu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC