• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brnović: Volkov izabrao pod pritiskom

Selektor Crne Gore izjavio da Volkovu želi da bude standardni reprezentativac Srbije. Brnović ljut na srpske medije, neće više davati izjave.

 Brnović: Volkov izabrao pod pritiskom Izvor: MONDO

Saga oko toga da li će Vladimir Volkov igrati za reprezentaciju Srbije ili Crne Gore završena je veleobrtom u korist "orlova".

Fudbaler Partizana je najprije rekao Crnogorcima "da", ali se potom predomislio i ipak izabrao reprezentaciju Srbije.

Selektor crnogorske reprezentacije Branko Brnović na današnjoj konferenciji za novinare u Podgorici ocijenio je da je Volkov izabrao pod pritiskom, ali mu je poželio sve najbolje u daljoj karijeri.

"Volkov je imao želju da nastupi za našu reprezentaciju. Nakon obavljenih razgovora bio je oduševljen idejom i prihvatio je poziv da zaigra za Crnu Goru, a mi smo htjeli da pojačamo konkurenciju u odbrani. Nakon pristanka, vjerovatno sa raznih strana, bio je vršen pritisak na njega i zbog toga je promijenio odluku. Želimo mu svu sreću u daljoj karijeri i da bude standardan reprezentativac Srbije", rekao je Brnović.

On je dodao i da je ljut na pojedine srpske medije, preciznije na list "Sport", koji je objavio reagovanje Brnovića odmah nakon vijesti da se Volkov predomislio.

"Što se tiče mojih komentara za srpske medije, moram istaći da je novinar 'Sporta' zloupotrebio naš privatan razgovor i da više neću davati izjave za njih, ni privatno, ni poslovno. Što se tiče crnogorskih medija, moj broj im je bio uvijek dostupan i tako će uvijek ostati", rekao je Brnović.

Crnogorci se pripremaju za baraž mečeve sa Češkom za odlazak na Evropsko prvenstvo, a Brnović je odlučio da pozove provjerene snage. Uz novo ime - Branko Bošković. U odnosu na prethodno okupljanje na listi nema Petra Grbića.

Bošković je poslije duže pauze pozvan u nacionalni tim, pošto se oporavlja od teške povrede koljena koja ga je odvojila od terena gotovo godinu dana.

"Branko je počeo da trenira sa ekipom i vjerujem da će nam biti od koristi. On je zamjenik kapitena, bio je standardan član prve postave u prve četiri utakmice i siguran sam da će nam mnogo značiti za atmosferu jer je izuzetna ličnost. Da li će biti u mogućnosti da pomogne i na terenu, znaćemo tek poslije treninga", rekao je Brnović.

Crnogorski selektor je zadovoljan formom reprezentativaca, pogotovo Stevana Jovetića i Mirka Vučinića. Brine ga samo povreda Marka Baše, ali vjeruje da će i on biti spreman za duele sa Češkom.

Spisak crnogorske reprezentacije.

golmani: Mladen Božović (Videoton, Mađarska) i Srđan Blažić (Panaitolikos, Grčka)

odbrana: Savo Pavićević (Makabi Tel Avivi), Milan Jovanović (Spartak Naljčik), Luka Pejović (Jagjelonija), Marko Baša (Lil), Stefan Savić (Mančester siti), Miidrag Džudović (Spartak Naljčik), Radoslav Batak (Mogren).

srednji red: Vladimir Božović (Rapid Bukurešt), Nikola Drinčić (Krasnodar), Milorad Peković (Grojter Firt), Mitar Novaković (Amkar), Mladen Kašćelan (Lođ), Simon Vukčević (Blekburn), Marko Ćetković (Jagjelonija), Branko Boškovic (DC United, SAD), Elsad Zverotić (Jang bojs), Stevan Jovetić (Fiorentina).

napad: Dejan Damjanović (Seul), Mirko Vučinić (Juventus), Andrija Delibašić (Rajo Valjekano), Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb), Radomir Đalović (Amkar).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC