• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Zadovoljni smo, nema opuštanja

Trener "parnog valjka" rekao da je zadovoljan što se bodovna razlika u odnosu na "vječitog rivala" uvećala, ali da ih ta činjenica neće uljuljkati pred finiš jesenjeg dijela Superlige.

 Stanojević: Zadovoljni smo, nema opuštanja Izvor: MONDO

Partizan poslije desetog kola Superlige ima četiri boda više od najvećeg rivala. Kiks Crvene zvezde u Užicu donio je zadovoljstvo u Zemunelu.

Poslije dva dana odmora, koliko je svojim učenicima nakon meča sa Smederevom dao trener Aleksandar Stanojević, crno-bijeli su se ponovo okupili u svojoj bazi. Očekuje ih naporan rad do utakmice sa BSK-om iz Borče, a u utorak će čak dva puta morati da izađu na teren.

Podstrek na početku radne nedelje srpski šampion dobio je u liku Nikoline Pišek, koja je zbog potreba svoje nove emisije na Pink televiziji posjetila crno-bijele i aktivno učestvovala u treningu.

"Lijepo je promovisati fudbal i na neki drugi način", počeo je šef stručnog štaba "parnog valjka".

Partizan je poslije trijumfa protiv "oklopnika" otišao na plus pet. Bodovna razlika u odnosu na Zvezdu poslije nedelje opala je samo za jedan poen.

"Zdaovoljni smo zbog razilke koja se povećala. Uhvatili smo kontinuitet dobrih igara i bitno je da održimo to. Meni je svaka utakmica važna i vrlo ozbiljno razmišljamo o Borči i da poslije tog meča ostanemo gdje jesmo".

Prednost koja se ne može stići poslije jednog kola sigurno smanjuje pritisak kod fudbalera. Ipak, Stanojević tvrdi da on ne pravi razliku u odnosu na utakmice prije i poslije desetog kola. Štaviše.

"Naravno da je lakše kada imate prednost. Ali, uvijek razmišljaš da može da se dogodi nešto loše i da se vratimo na početak. Ja sam isto opterećen i oprezan kao i do sada".

Ono što je najbitnije, Partizan je protiv Smedereva igrao dopadljivo, posebno u drugom poluvremenu kada su crno-bijeli lako stvarali šanse.

"Još variramo sa igrom, ali generalno sam zadovoljan. Drago mi je što smo došli do kontinuiteta. Bilo je dobrih dijelova protiv Metalca, bilo je i u Ivanjici. Teško je igrati stalno dobro i pobjeđivati. Protiv Smedereva smo bili direktniji. Napadali smo i preko boka i kroz sredini, nismo bili jalovi. Jako je teško igrati protiv ekipa koja se brani sa jedanaest igrača. Teško ih je probiti... Radimo na tome i za sada nam uspjeva", zaključio je Stanojević.

Nisu svi bili na okupu u Zemunelu u utorak prije podne. Vladimir Stojković tražio je zbog privatnih obaveza da bude pošteđen i klub mu je izašao u susret. On će se večeras priključiti saigračima.

Strasti su se smirile i kada je riječ o Marku Šćepoviću. Mladi napadač je poslije postignutog gola u subotu imao novi sukob sa pojedinim navijačima. Šćepović nije mogao da se suzdrži od konstantnih uvreda na njegov račun, pa je nakon gola prstom preko usta "ućutkao" dio tribine koji je prednjačio u prozivkama. Takva reakcija samo je dolila ulje na vatru...

Šćepović, koji je odmah nakon sukoba odlukom trenera sjeo na klupu, normalno je trenirao u utorak. Stanojević je najavio da će i ubuduće pričati sa napadačem kako se slične greške ne bi ponovile više.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC