• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Hrabri BATE do boda sa Milanom

"Roso-neri" vodili u Bjelorusiji, domaći izjednačili iz jedanaesterca - 1:1. Zenit pobijedio Šahtjor i udaljio ga od prolaska u četvrtfinale.

 LŠ: Hrabri BATE do boda sa Milanom Izvor: MONDO

Trener BATE Borisova Viktor Gončarenko rekao je pred četvrto kolo Lige šampiona da zna šta je Milan, kako igra i kako bi trebalo da postavi svoje igrače. Uspio je u tome, izborio remi i osvojio drugi bod za svoj tim u Ligi šampiona.

Dominirao je šampion Italije od početka utakmice. Poslije prvih 45 minuta i vođstva gostiju činilo se da je samo pitanje sa koliko golova u mreži Aliaksandra Gutora će meč biti okončan.

Gosti iz Italije poveli su u 22. minutu, golom Zlatana Ibrahimovića. Šveđanin je na polovini igrališta spretno oduzeo loptu bivšem fudbaleru Jagodine Marku Simiću i poslije razmjene pasova sa Robinjom zatresao mrežu domaćih.

Mogla je ekipa Masimilijana Alegrija lako i da poveća vođstvo, ali je Robinjo u završnici poluvremena u duelu "jedan na jedan" sa golmanom domaćih pogodio samo stativu.

Fudbaleri Milana iskoristili su Ibrahimovićev gol kao priliku da izraze podršku svom saigraču Antoniju Kasanu, koji leži u bolnici.



Izjednačenje i bod domaćinu donio je Renan Brešan sa bijele tačke u 55. minutu. Danski sudija Peter Rasmusen je, čini se, prestrogo okarakterisao start Ignjasija Abatea na Artjomu Končevoju kao faul.

Iznenadno izjednačenje kao da je zbunilo goste i ubilo im volju za igrom. Do kraja meča su se uzdali u individualne pokušaje Zlatana Ibrahimovića i Kevina Prinsa Boatenga, pa su domaći u samoj završnici bili blizu osvajanja sva tri boda, ali je Maksim Skaviš bio neprecizan iz izgledne šanse za gol.

Milan je sa osvojenom bodom došao na prvo mjesto Grupe H, bar do večeras, kada Barselona gostuje Plzenu.



Fudbaleri Zenita nastavili su niz pobjeda na svom terenu u Ligi šampiona. Posljednji u nizu pali su fudbaleri Šahtjora, koji su novim porazom ostali na dva osvojena boda i sa minimalnim šansama za prolaz dalje.

Trener ruskog tima Lučijano Spaleti najavio je meč sa Šahtjorom kao "okršaj vukova i lavova", ali su takav epitet zaslužili samo njegovi fudbaleri. Fudbaleri Zenita su golom Belgijanca Nikola Lombartsa u 45. minutu poslije sjajno centaršuta Viktora Fajzulina iz kornera.

Srpski internacionalac Danko Lazović ušao je u igru u 85. minutu.

U drugom meču 4.kola u Grupi G, kiparski Apoel ima priliku da na svom terenu pobijedi Porto i obezbijedi lagodnu poziciju pred završnicu prve faze takmičenja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC