• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLIĆI": Lazar Marković napada Irce

Tandem napadača Partizana Lazar Marković - Marko Šćepović neće zajedno napasti Sjevernu Irsku, jer Šćepović nije dobio poziv.

 "ORLIĆI": Lazar Marković napada Irce Izvor: MONDO

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igraće 15. novembra novi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine u Izraelu. "Orlići" će tada igrati u Korelajnu i potruditi se da osvoje nova tri boda.
Nova tri boda donijela bi im mirniju završnicu kvalifikacionog ciklusa, a selektor Aleksandar Janković poručuje da zna kako da pobijedi Sjevernu Irsku.

"Pobjeda u Sjevernoj Irskoj bila bi jako značajna, predstavljala bi veliki korak ka baražu, koji nam je prvi cilj u kvalifikacijama pošto, podsjećam, nema direktnog plasmana na Evropsko prvenstvo. Svi smo silno motivisani", rekao je Janković.

Među napadačima na koje računa selektor mlade reprezentacije je i Lazar Marković, Partizanov biser koji je ove jeseni izbio u prvi plan i odlilčnim igrama i zalaganjem skrenuo pažnju na sebe.

Ali, u napadu neće biti "uparen" sa saigračem iz Partizana Markom Ščepovićem, koji nije dobio poziv. Tu je, međutim, drugi Šćepović - Stefan.
"Stefan je prevazišao težak period, počeo da daje golove i čim je ušao u dobar ritam vratio se na spisak igrača mlade reprezentacije", rekao je selektor "orlića" Aleksandar Janković.

U mladu selekciju je vraćen i vezista Rada Luka Milivojević, koji je bio među A reprezentativcima u posljednje dve kvalifikacione utakmice za EP (protiv Italije i Slovenije), kao i mladi golman Crvene zvezde Marko Dmitrović

"Marko je bio standardan član svih mladih kategorija reprezentacije i vratio se u tim poslije mononukleoze. Pred njim je lijepa budućnost, radi se o inteligentnom igraču koji će moći da nastupa i u sljedećem reprezentativnom ciklusu", kazao je Janković.

Na spisku selektora Jankovića su:

golmani: Branimir Aleksić (Spartak), Aleksandar Kirovski i Marko Dmitrović (Crvena zvezda);

odbrana: Aleksandar Miljković (Partizan), Matija Nastasić (Fiorentina), Nemanja Gudelj (Breda), Milan Milanović (Sijena), Filip Mladenović (Borac Čačak).

vezni red: Aleksandar Ignjovski (Verder), Darko Lazović (Crvena zvezda), Vuk Mitošević (Vojvodina), Slobodan Medojević (Vojvodina), Saša Marković (Partizan), Filip Đuričić (Herenven), Nenad Krstičić (Sampdorija), Luka Milunović (Varegem), Luka Milivojević (Rad).

napad: Nemanja Kojić (Rad), Đorđe Despotović (Spartak), Lazar Marković (Partizan), Stefan Šćepović (Hapoel).

Srbija se takmiči u Grupi 4 i trenutno je na prvom mestu sa osam bodova iz četiri utakmice, dok Sjeverni Irci imaju četiri boda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC