• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić: Ne idem iz Torina

Reprezentativac Srbije uvjeren da u Juventusu ozbiljno računaju na njega, iako ga na posljednjim utakmicama nije bilo ni na klupi.

 Krasić: Ne idem iz Torina Izvor: MONDO

Od 23 fudbalera, koliko je pozvano za prijateljske susrete sa Meksikom i Hondurasom, Radovan Ćurčić apostrofirao je Miloša Krasića kao jedinog koji nema kontinuitet nastupa za svoj klub!

Doskora nezamislivo, međutim, trener Juventusa Antonio Konte pomjerio ga je na klupu, pa i na tribine, dok ekipa bez njega igra dobro i bilježi sve bolje rezultate!

"Stara dama" jedina je neporažena u Seriji A, zauzima prvo mjesto na tabeli, pobijedila je Milan i Juventus...

Čak i u takvoj situaciji, ima ljudi od autoriteta koji nisu zaboravili Miloša Krasića. Recimo, legendarni golman Juventusa i reprezentacije, nekadašnji selektor Italije Dino Zof!

On je opomenuo upravu kluba da bi prodaja srpskog reprezentativca predstavljala veliku grešku.

"Da se ja pitam, zadržao bih Krasića i pomogao mu da se vrati u formu. Evidentno je da prolazi kroz lošu fazu, ali on je i dalje sjajan fudbaler. Malo njih bolje igra po desnom krilu od Krasića", poručio je Zof.

Iako se dosta priča o interesovanju Borusije, Sevilje, pa i Mančester junajteda, sam Krasić kaže da ne zna ništa o tome i da razmišlja samo o povratku u takmičarski pogon Juventusa.

"Nije mi jasno kako jedino ja ništa ne znam o tim pozajmicama i transferima", začudio se "srpski Džekson" u izjavi dnevnom listu "Sport".

"U klubu računaju na mene, a moje je da treniram, sačekam šansu i vratim se na velika vrata. Imam podršku trenera Kontea, svi su prošle sezone vidjeli koliko mogu da dam, tako da ne znam zašto me mediji u Italiji i Srbiji sele iz Torina".

Bez obzira na to hoće li igrati u derbiju protiv Napolija, Krasić će u ponedjeljak doći na "prozivku" reprezentativaca u Staroj Pazovi.

"Mnogo mi znači taj poziv. Svima nam je teško pao neuspjeh u kvalifikacijama, ali moramo da gledamo naprijed, da izvučemo pouke i stvorimo bolju atmosferu pred kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo", jasan je Krasić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC