• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan mijenja Kasana - Del Pjerom!?

Italijom se proširila vijest da će Milan u januaru pokušati da dovede legendarnog fudbalera Juventusa, 37-godišnjeg Alesandra Del Pjera.

 Milan mijenja Kasana - Del Pjerom!? Izvor: MONDO

Nije 1. april!

Uprava Milana, tvrde italijanski mediji, planira da dovede legendarnog fudbalera Juventusa Alesandra Del Pjera! Da, a ova (nekima degutantna) namjera rosonera pojačana je poslije vijesti da će Antonio Kasano morati da odsustvuje najmanje šest mjeseci poslije operacije srca.

Kao bomba nedavno odjeknula je vijest da je Uprava Juventusa saopštila Del Pjeru da na kraju ove sezone neće više računati na njega. Bilo je to hladnokrvno i surovo od strane torinskog kluba, s obzirom na sve što je ovaj vanserijski fudbaler uradio u crno-bijelom dresu u prethodnih 19 sezona.

Iako će uskoro napuniti 37. godina, u Italiji su bili razočarani načinom na koji je Juventus postupio prema Del Pjeru, a navodno se u Milanu iste večeri rodila ideja da takav fudbaler ode u penziju noseći crno-crveni dres.

Del Pjero je u medđuvremenu rekao samo da mu nije svejedno povodom odluke Juventusa, u koji je došao 1992. godine iz Padove i za koji je do danas postigao 285 golova na 684 utakmice. Ako do ovog nevjerovatnog transfera dodje, to ipak neće biti prvi put da najveći italijanski klubovi puštaju svoje legende u redove najvećeg rivala.

Počeo je Djuzepe Meaca koji je igrao za Inter, Milan, Juventus pa opet Inter, a kasnije se istorija ponavljala najviše kroz ime Roberta Badja, ali i Andree Pirla, Kristijana Vijerija, Zlatana Ibrahimovića, itd.

Najveća prepreka Milanovom interesu mogla bi da bude Del Pjerova izjava da, ukoliko ode iz Juventusa, to neće biti u neki drugi italijanski klub.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC