• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Razišli se Zvezda i Zirojević

Crveno-bijeli zamjerili kondicionom treneru da nije posvećen, pa su raskinuli saradnju. Nezvanično, brigu o spremnosti igrača preuzima Bata Radulović.

 MONDO: Razišli se Zvezda i Zirojević Izvor: MONDO

Srđan Zirojević od ponedjeljka, kao što je MONDO najavio dan ranije, neće više raditi kao kondicioni trener u Crvenoj zvezdi.

Mladi stručnjak imao je sastanak u ponedjeljak prije podneva sa generalnim sekretarom crveno-bijelih Đorđem Stefanovićem i sportskim direktorom Ivanom Adžićem poslije kojeg je odlučeno da svako nastavi svojim putem, jer se ispostavilo za nepunih godinu dana saradnje da postoje nepremostivi problemi.

MONDU je potvrđeno iz kluba da je razlaz definitivan, a uprava crveno-bijelih uskoro će oglasiti zvaničnom izjavom po tom pitanju.

Nezvanično, Zirojeviću niko ne osporava stručnost niti je sporan njegov program koji je donio u Crvenu zvezdu, ali razlog za prekid saradnje je njegova (ne)posvećenost, odnosno često odsustvo sa treninga prvog tima uslijed čega su kondicioni dio najčešće sprovodili u djelo članovi stručnog štaba koji za to nisu kvalifikovani.

Iako će tek biti saopšteno, najvjerovatnije će u narednom periodu brigu o spremnosti ekipe voditi Bata Radulović, koji je i u prethodnom periodu radio oporavak sa nekolicinom igrača iz prvog tima i to na njihovo insistiranje. Takav slučaj bio je i prošlog vikenda poslije utakmice sa OFK Beogradom.

Uprava Crvene zvezde dugo je već nezadovoljna Zirojevićevom posvećenošću, a tačka poslije koje nije bilo nazad bila je verbalni sukob između Zirojevića i Adžića na poluvremenu utakmice sa "romantičarima" u subotu, kojem je prisustvovao i trener Robert Prosinečki.

(N.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC