• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan gostuje u "vrelom" Ploještiju

Srpski šampion će u subotu igrati prijateljsku utakmicu sa Petrolulom, klubom koji se "proslavio" nedavnim incidentom navijača.

 Partizan gostuje u "vrelom" Ploještiju Izvor: MONDO

Partizan će prvenstvenu pauzu uslijed obaveza reprezentacije iskoristiti za odigravanje međunarodne prijateljske utakmice. Crno-bijeli, odnosno ono što od njih ostane kada se "razbježe" po raznim selekcijama, gostovaće u Rumuniji, preciznije u gradu Ploješti.

U subotu će odmjeriti snage sa lokalnim prvoligašem, Petrolulom, koji zauzima 12. mjesto na tabeli šampionata naših istočnih susjeda, doduše sa utakmicom manje.

Klub iz Ploještija postao je nadaleko poznat poslije nedavnog incidenta na prvenstvenom meču sa Steauom, koji je prekinut zbog upada jednog navijača na teren i udaranja gostujućeg igrača, kao i zbog toga što je golman pogođen bakljom. Srpski internacionalac iz Steaue Novak Martinović je razjarenog navijača udario, prošao je bez kazne i postao heroj pristalica kluba iz Bukurešta...

Za Petrolul igraju četvorica srpskih fudbalera - dvojica Aleksandara, Petrović i Stoimirović, Nikola Komazec i golman Marko Čampar.

Inače, Partizan se u 21. vijeku često u zvaničnim utakmicama sastajao sa rumunskim predstavnicima i imao je uspjeha. U kvalifikacijama za evropska ligaška takmičenja eliminisao je Ocelul, Dinamo iz Bukurešta (2004/05) i Temišvar (2008/09).

Tokom prošle prvenstvene pauze srpski šampion nije izlazio iz Srbije, a tokom pretprošle je gostovao Kaljariju i pobijedio 1:0.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC