• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi: Zirojevićev odlazak je moja odluka

"Kao šef štaba, ja odgovaram za svakog pojedinca u njemu i zato je važno znati da je ova odluka moja", rekao je Prosinečki o "Slučaju Zirojević".

 Robi: Zirojevićev odlazak je moja odluka Izvor: MONDO

Šef stručnog štaba imao je posljednju riječ.

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki objasnio je u ponedjeljak zbog čega je i na koji način prekinuta saradnja sa jednim od njegovih najbližih saradnika, sada već bivšim kondicionim trenerom Srđanom Zirojevićem.

Iako je javnost pisala o tome da je Zirojević, između ostalog, dobio otkaz poslije verbalnog sukoba sa sportskim direktorom Ivanom Adžićem u toku meča sa OFK Beogradom prošle subote, Prosinečki je to direktno demantovao.

"Istina je da Srđan više neće biti član mog stručnog štaba. Došlo je do sporazumnog raskida ugovora. Razlog raskida saradnje nije stručnost, jer ona kod Zirojevića nikada nije bila sporna, niti sam ja u to sumnjao, već prevelika odsutnost našeg kondicionog trenera tokom sezone", rekao je Prosinečki i dodao:

"Srđan je, kad je dolazio na Marakanu, napomenuo da će imati seminare, koji su mu važni i na koje mora da ide, ali nismo očekivali da će ih biti u ovolikom broju kao do sada. Sa druge strane nama je on potreban svaki dan i zato je bolje rastati se nego posao ostavljati nedovršenim".

Mladi šef struke crveno-bijelih, koji je prvi prošlog januara bio za to da Zirojević dođe u klub, podvukao je da je njegova bila posljednja kada se raspravljalo o Zirojevićevoj sudbini.

"Odluka je donijeta kroz razgovor sa Zirojevićem, koji je istakao da ne može da se odrekne svojih privatno-poslovnih obaveza, odnosno seminara. Kao šef štaba, ja odgovaram za svakog pojedinca u njemu i zato je važno znati da je ova odluka moja", kazao je Zvezdin trener, Robert Prosinečki.

Iz Ljutice Bogdana, gdje su se okrenuli pronalaženju novog kondicionog trenera, poručili su da je "Slučaj Zirojević" za njih zatvoren:

"Niko iz FK Crvena zvezda ubuduće neće komentarisati ovu temu, poslije šefa stručnog štaba", napisano je na zvaničnom portalu kluba.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC