• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Montolivo: Izvinite što sam se smijao

Tokom minute ćutanja u čast poginulima u nevremenu i bujicama u Đenovi fudbaler Fiorentine nije mogao da zadrži smijeh. Sad se izvinjava.

 Montolivo: Izvinite što sam se smijao Izvor: MONDO

Fudbaleri su često uzor mladima ili bi tako trebalo da bude, ali dešava im se da naprave neku budalaštinu od koje je sramota i onih koji samo to gledaju.

Tako nešto dogodilo se fudbaleri Fiorentine i italijanskom reprezentativcu Rikardu Montolivu koji se, uoči prvenstvemog meča sa Kjevom proteklog vikenda, smijao tokom minute ćutanja u čast poginulima u nevremenu u Đenovi.

Međutim, izbjegao je kaznu i od kluba i od stručnog štaba reprezentacije.

"Sramota me je onoga što sam uradio. Ne sjećam se ni zbog čega sam se smijao, ali u svakom slučaju to što sam uradio je apsolutno neprihvatljivo. Nisam ni shvatio da je počeo minut ćutanja, a ponekad se zbog tenzije pred utakmicu urade neke stvari koje obično ne biste uradili. Međutim, nema nikakvog opravdanja i izvinjavam se svima koje sam povrijedio", rekao je Montolivo italijanskim medijima.

Iako je bilo najava da bi Montolivo svoju nepromišljenost mogao da plati neigranjem za reprezentaciju u prijateljskim mečevima sa Poljskom i Urugvajem, selektor "azura" Ćezare Prandeli odlučio je da mu oprosti glupost.

"Sve nas je sramota njegovog postupka, ali takve stvari se, na žalost, dešavaju. Izazivam na raspravu svakog ko misli da se Montolivo smijao zbog minute ćutanja i tragedije koja je potresla cijelu Italiju. Naravno da nije. Najbolje je da ovaj slučaj ostavimo iza sebe", rekao je Prandeli.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC