• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bad Blue Boys - kavaljeri sa ružom

Navijači Dinama zaposlenim ženama u klubu poslali ruže kao izvinjenje zbog uznemiravanja koje su im nanijeli tokom protesta ispred stadiona.

 Bad Blue Boys - kavaljeri sa ružom Izvor: MONDO

Navijači Dinama, popularni Bad Blue Boys, nakon prvenstvenog meča sa gradskim rivalom Zagrebom u subotu uveče, sakupili su se ispod zapadne tribine stadiona Maksimir i skandirali protiv izvršnog predsjednika Zdravka Mamića.

Nekoliko stotina navijača pjevali su pjesme protiv prvog čovjeka kluba, a poslije pola sata "predstave" mirno su se razišli. Okupljeni fanovi Dinama nisu priredili nijedan incident, a razlog je možda bio to što ih je odmah po okupljanju opkolio veliki broj specijalaca.

Bad Blue Boys, dva dana kasnije iznenadili su sve dame zaposlene u klubu, poslavši svakoj od njih po ružu u znak izvinjenja za neprijatnosti koje su doživjele tom prilikom.

"Pravi navijači Dinama oduvijek su bili džentlmeni, zato mi, Bad Blue Boys u ime svih navijača Dinama koji su mirno protestovali ispod zapadne tribine stadiona Maksimir nakon gradskog derbija sa Zagrebom, uz pomoć ruža šaljemo veliko izvinjenje svim zaposlenim damama u klubu, koje su se sporne večeri osjećale ugroženo. Vjerujemo da će uz naše ruže poslovni zadaci zaposlenih žena u Dinamu biti mnogo lakši, kao i da će pretrpljeni 'strah' u potpunosti nestati", stajalo je u medijskoj poruci BBB.

Zaposlene u zagrebačkom klubu, međutim, dobile su i uz cvijeće kratku poruku navijača.

"Drage zaposlene dame u Dinamu, žao nam je zbog pretrpljenog straha tokom godinu dana u klubu, ali ne brinite. Dok smo mi pod zapadom neće Vam se ništa dogoditi".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC