• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sulejmani i Tadić: Povrede nas "precrtale"

Dvojica internacionalaca iz Holandije objasnili da su problemi sa primicačem, odnosno istegnućem prednje lože razlozi zbog kojih će propustiti turneju "orlova" po Centralnoj Americi.

 Sulejmani i Tadić: Povrede nas "precrtale" Izvor: MONDO

Miralem Sulejmani i Dušan Tadić, nekadašnji tandem iz mlade reprezentacije Srbije, saopštili su za su ih povrede izbacile iz konkurencije za nacionalni tim u mečevima protiv Meksika (11. novembar), odnosno Hondurasa, tri dana kasnije.

"Povreda primicača javila se prije dvije nedjelje, stanje se pogoršalo na posljednjoj utakmici protiv Utrehta i bio sam prinuđen da propustim predstojeće mečeve. Apsolutno ni na koga nisam ljut. Nadam se da ću već za sljedeću akciju reprezentacije biti u Staroj Pazovi, sa saigračima, naravno, uz uslov da budem u formi i pružam igre na nivou koji sam pokazao u posljednje vrijeme", poručio je iz Amsterdama Miralem Sulejmani za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je dodao da je u stalnom kontaktu sa vršiocem dužnosti selektora Srbije.

"Razgovarao sam nekoliko puta sa Radovanom Ćurčićem, apsolutno je razumio moj strah da bi povreda mogla da pređe u hronično stanje i u potpunosti ispoštovao moju molbu da izostanem sa turneje, kako bi se izliječio i nastavio sezonu. Ovo je jedina istina i drago mi je da imam priliku da poruku pošaljem u Srbiju na ovaj način", istakao je Sulejmani.

Dušan Tadić, prvotimac Groningena takođe je izjavio da je "viša sila" uticala na to da ne pomogne "orlovima" na predstojećoj turneji, ali da je za reprezentaciju "uvijek tu".

"Nažalost moje učešće u nacionalnom timu moralo je da bude prolongirano zbog istegnuća prednje lože. Određeno mi je mirovanje i terapija, u četvrtak ću ponovo snimiti mišić ultrazvukom i nadam se u toku sljedeće nedjelje povratku na teren. Apsolutno je bespredmetno govoriti da li želim da igram za reprezentaciju svoje zemlje, mislim da ne postoji fudbaler koji to ne želi. Velika je šteta što sam sada morao da izostanem sa turneje, ali za Srbiju i reprezentaciju sam uvijek tu, jer to je san svakog fudbalera, da doživi da brani boje svoje zemlje", rekao je 23-godišnji vezista.

Za razliku od fudbalera koji nastupaju u Holandiji, dvojica igrača koji će takođe morati da propuste duele u Meksiku i Hondurasu, Zoran Tošić i Marko Pantelić, doputovali su u Staru Pazovu kako bi pružili podršku saigračima iz reprezentacije.

Tošić, koji ima povredu koljena, i Pantelić, koji je uz dogovor sa Ćurčićem odlučio da se posveti klupskim obavezama, prisustvovali su večernjem treningu "orlova".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC