• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Neki se i ne oznoje

Vršilac dužnosti predsjednika "lala" Dušan Vlaović nezadovoljan rezultatima u Jelen Superligi Srbije, ali i pristupom pojedinih igrača.

 VOJVODINA: Neki se i ne oznoje Izvor: MONDO

Do kraja jesenjeg dijela sezone ostala su još četiri kola, a Vojvodina je već izgubila priključak sa Partizanom i Crvenom zvezdom, koje po prirodi stvari smatra najvećim rivalima u domaćem prvenstvu.

Crno-bijeli "bježe" čak 12 bodova, crveno-bijeli osam, a Novosađanima nikako ne prija što moraju da gledaju u leđa čak i novajliji Radničkom 1923, odnosno užičkoj Slobodi.

Šta vrijedi Vojvodini što je izgubila samo jedan meč (od Partizana), kada je minulog vikenda u Ivanjici upisala čak šesti remi?

"Ljetos smo odlučili da sačuvamo ekipu iz prethodne sezone, ali nam to nije donijelo željeni rezultat. Biće rezova u ekipi, samo je pitanje da li na zimu, ili odmah", rekao je za "Večernje novosti" Dušan Vlaović.

Kao svojevremeno Ratko Butorović, kojeg mijenja dok mu ne istekne suspenzija FSS, Vlaović može samo da konstatuje kako su sve obaveze prema igračima izmirene i da mu nije jasno zbog čega stanje na tabeli nije povoljnije.

"Imamo igrače koji se i ne oznoje na terenu i takvima ćemo se ubrzo zahvaliti. Pred navijačima ljube grb Vojvodine, a samo ih interesuje kada će plata, da prvi stanu u red".

Vlaović je dodao da je šef struke Dejan Vukićević siguran na svojoj poziciji, pošto se iz iskustva vidjelo da česte promjene na klupi ne donose boljitak.

Cilj "lala" je da se u meču sa Javorom plasiraju u polufinale Kupa, a u Superligi da prezime na trećem mjestu.

(MONDO, foto: fkvojvodina.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC