• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Spreman sam za razgovore sa FSS

Bivši reprezentativac poslije napuštanja klupe Fiorentine ističe da je otvoren za razgovore o mogućnosti preuzimanja selekcije Srbije.

 Mihajlović: Spreman sam za razgovore sa FSS Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović je završio svoju "misiju" u Fiorentini, pa se odmah nametnuo kao prvi kandidat za upraženjeno mjesto selektora Srbije.

Bivši reprezentativac Srbije istakao je da ga još niko nije kontaktirao iz Fudbalskog saveza Srbije, ali da je spreman za razgovore.

"Ljudi u savezu su okupirani odlaskom nacionalnog tima u Južnu Ameriku i niko me nije zvao. Mislim da nema razloga za žurbu. Sada sam slobodan i dok je tako uvijek sam sreman za razgovore sa FSS", izjavio je za "Žurnal" Mihajlović.

On ističe da nema ništa protiv da sačeka izbore u nacionalnoj kući fudbala, pa onda sa novim rukovodstvom sjedne za sto.

"Ne mogu da garantujem da se do tada neće pojaviti povoljna klupska ponuda i da ona presudi da odem na tu stranu. Nikad se u trenerskom poslu ne mogu praviti čvrsti dugoročni planovi", dodao je popularni Miha.

Predsjednik FSS Tomislav Karadžić, takođe, ističe, da bi rado razgovarao sa Mihajlovićem, mada je realnije da se o selektoru odlučuje poslije izbora.

"Ukoliko Siniša bude u Srbiji, biće mi zadovoljstvo, kao i svima u savezu, da se sretnemo sa njim i vidimo kakvi su mu planovi. Ipak, naglasio bih da bi otvaranje priče o selektoru, pred utakmice sa Meksikom i Hondurasom, kada imamo sređenu situaciju na klupi Srbije, bilo neozbiljno sa naše strane", izjavio je Karadžić, napominjući da će struka i Izvršni odbor izabrati "najboljeg selektora" kada za to dođe vrijeme.

On je, međutim, potvrdio da je sa Mihajlovićem ranije već bilo kontakata.

"Sa Sinišom sam razgovarao poslije Mundijala u Južnoj Africi. Tada su nam se putevi razišli, s obzirom na to da je on tada potpisao ugovor sa Fiorentinom", dodao je predsjednik FSS.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC