• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko od "zmajeva" treba da izbjegava sudiju Veba?

Devetorica reprezentativaca Bosne i Hercegovine imaju po jedan žuti karton i ukoliko dobiju drugi u Zenici, propustiće revanš u Portugalu.

 Ko od "zmajeva" treba da izbjegava sudiju Veba? Izvor: MONDO

"Zmajevi" osim problema sa izostankom Saše Papca i Borisa Pandže zbog žutih kartona, strahovaće u petak jer nekoliko ključnih igrača moglo bi da propusti gostovanje u Portugalu ako "požute" u Zenici.

Selektoru BiH Safetu Sušiću svakako će biti najteže u revanšu ako ostane bez kapitena Emira Spahića, Senada Lulića ili Elvira Rahimića.

U opasnosti je i Vedad Ibišević, koji će vjerovatno igrati na "Bilinom polju" u tandemu sa Edinom Džekom, a u istoj situaciji je i Senijad Ibričić, koji je doduše rezervista.

Po jedan žuti karton imaju i Adnan Mravac, Semir Štilić, Sejad Salihović i Adnan Zahirović i ukoliko dobiju šansu od selektora Sušića, takođe će morati da se čuvaju.

Portugalci imaju slične probleme jer su u opasnoj zoni Kristijano Ronaldo, Raul Meireleš i Karlos Martins iz startne postave.

Napadač Hugo Almeida i golman Eduardo, koji su u posljednjih nekoliko utakmica izgubili svoje mjesto u prvih 11, kao i Helder Postiga i Rui Patricio, takođe su u opasnosti da propuste revanš na stadionu "Luž" u Lisabonu.

Obzirom da će u petak dijeliti pravdu engleski sudija Hauard Veb, "zmajevi" bi trebalo da izbjegavaju sve "priče" s arbitrom obzirom da se Englez često "hvata za džep".

MONDO će imati svoje specijalne izvještače na "Bilinom polju" u petak i stadionu "Luž" 15. novembra i oni će se potruditi da Vam prenesu sve vijesti iz selekcije BiH iz Zenice i Lisabona. Ostanite uz MONDO.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC