• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Misimović "dežurni krivac" za eventualni neuspjeh BiH!?

Bivši selektor BiH tvrdi da će "zmajevi" da pobijede Portugal jedino ako Zvjezdan Misimović bude želio da igra fudbal!? Miske: Ne bih da komentarišem.

 Misimović "dežurni krivac" za eventualni neuspjeh BiH!? Izvor: MONDO

Prije dvije godine u baražu za plasman na Mundijal, tadašnji selektor Miroslav Blažević optužio je Zvjezdana Misimovića i srpski lobi za neuspjeh protiv Portugalaca, što je izazvalo brojne osude javnosti.

"Republika Srpska bi sve izgubila da je BiH otišla na Svjetsko prvenstvo", rekao je trener svih trenera prije dvije godine.

Dan pred novu utakmicu sa Portugalom, ovoga puta u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj, Ćiro je opet zatalasao BiH rekavši hrvatskim medijima da "BiH sigurno pobjeđuje, ako Misimović bude želio da igra fudbal"!?

"Ne bih da komentarišem takve stvari. Svako, pa i Blažević ima pravo na svoje mišljenje. Prije dvije godine zbog povrede nisam mogao da dobro odigram u Lisabonu. To je jedina istina, a ostalo su gluposti. Uvijek sam davao svoj maksimum", rekao je Misimović za banjalučki "EuroBlic".

Oproštajem Sergeja Barbareza od reprezentacije BiH, Miske je dobio kapitensku traku, koja mu je brzo oduzeta pod čudnim okolnostima i dodijeljena Emiru Spahiću.

Niko iz Fudbalskog saveza BiH tada nije stao u njegovu zaštitu, a interesantno je da niko iz Komiteta za normalizaciju niti ambasadora bh. fudbala (Barbarez, Duško Bajević i Faruk Hadžibegić) nije osudio nove izjave popularnog Ćire. Osim potpredsjednika Komiteta Darka Ljubojevića.

"Zaista ne znam o čemu se radi, ali ako je Blažević tako nešto rekao, to nije u redu", kratko je prokomentarisao Ljubojević.

U zaključku banjalučkog dnevnika navodi se da će vezista moskovskog Dinama biti krivac ako BiH bude poražena od Portugala.

"Na udaru bi se mogla naći i Republika Srpska, iako iz ovog entiteta gotovo da i nema fudbalera u selekciji BiH",
zaključuje "EuroBlic".

MONDO će imati svoje specijalne izvještače na "Bilinom polju" u petak i stadionu "Luž" 15. novembra i oni će se potruditi da Vam prenesu sve vijesti iz selekcije BiH iz Zenice i Lisabona. Ostanite uz MONDO.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC