• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučanin čuva Ronalda?

Iako selektor BiH Safet Sušić krije početni sastav protiv Portugala, Darko Maletić bi mogao biti zadužen za striktnu markaciju Kristijana Ronalda!

 Banjalučanin čuva Ronalda? Izvor: MONDO

Kako će "zmajevi" igrati protiv Portugala? Kojih startnih 11 će istrčati na "Bilino polje" u petak u prvoj utakmici baraža za plasman na EURO 2012 zna samo popularni Pape.

Međutim, kako navode sarajevski mediji, gledajući posljednji trening moguće je da će BiH igrati samo sa jednim napadačem u zatvorenijom formaciji 4-5-1.

Na golu će sigurno biti Asmir Begović. Stoperski tandem činiće kapiten Emir Spahić i mladi Muhamed Bešić. Na desnom boku na opšte iznenađenje zaigraće Banjalučanin Darko Maletić, koji će biti zadužen za čuvanje Kristijana Ronalda.

Fudbaler Aktobea se nalazi u Sušićevim mislima najviše zbog njegove brzine i fizičkih predispozicija, prenosi sajt "SC Sport".

Na lijevom boku? Opet iznenađenje jer će na klupi vjerovatno ostati Sejad Salihović, a lijevo povučenije igraće Senad Lulić. Sušić naime smatra da zbog nedavne povrede, Salihović nije najspremniji.

Dvojicu zadnjih veznih činiće Elvir Rahimić i Adnan Zahirović, a ispred njih, kao centralni vezni trebao bi biti Haris Medunjanin. Pozicija na desnom boku, ispred Maletića, pripašće Miralemu Pjaniću, a lijevo ispred Lulića igraće Zvjezdan Misimović. U napadu mjesto je rezervisano za Edina Džeku, a na klupi će ostati Vedad Ibišević.

Popularni Pape u četvrtak ujutro je samo kratko rekao da je ova opcija "najbliža konačnom odgovoru na današnje ‘pitanje svih pitanja’".


"Zmajeve" još očekuje jedan trening u Hrasnici poslije podne, koji će možda dati konačan odgovor na pitanje sastava.

MONDO će imati svoje specijalne izvještače na "Bilinom polju" u petak i stadionu "Luž" 15. novembra i oni će se potruditi da Vam prenesu sve vijesti iz selekcije BiH iz Zenice i Lisabona. Ostanite uz MONDO.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC