• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pukla "ljubav" između Fergusona i Vidića?

Britanski "Dejli Mejl" objavio je tekst u kojem nagovještava "kraj ljubavi" između Fergusona i Vidića, odnosno transfer srpskog fudbalera u Real Madrid narednog ljeta.

 Pukla "ljubav" između Fergusona i Vidića? Izvor: MONDO


Tiražni britanski list "Dejli Mejl" (Daily Mail), doduše tradicionalno obojen žutom, u broju od četvrtka tvrdi da stvari između menadžera i kapitena Mančester junajteda, Aleksa Fergusona i Nemanje Vidića, ne stoje baš najbolje.

Odnosno, da Ferguson neće imati nikakav problem da narednog ljeta potpuno "raskrinka" nekada fantastičan tandem stopera Nemanja Vidić/Rio Ferdinand.

I ne samo to.

Ovaj list nagovještava da će Vidić, koji je prošle godine produžio ugovor sa "đavolima", preći u Real Madrid, na čemu insistira Žoze Murinjo!?

Ovo nije ni prvi, a vjerovatno ni posljednji put da britanski mediji nagovještavaju i razlaz Vidića i Junajteda, ali i njegov transfer u Madrid. Tako je bilo i prethodnih godina, tako će biti vjerovatno i tokom ove sezone, ali...

Nerijetko puta, engleski novinari pogađali su rastanke između Fergusona i njegovih najomiljenijih i najpouzdanijih igrača, a tri puta naredna destinacija "nepoželjnog" na Old Trafordu bila je upravo - Madrid. Tako je bilo sa Dejvidom Bekamom, Rudom van Nistelrojem i Kristijanom Ronaldom.

Na vrhuncu forme u Junajtedu, prodat je svojevremeno i Jap Stam, doduše ne u Real Madrid.

Ferguson će, navodno, odbiti svaku mogućnost da Vidić ode u januaru, ali će debelo razmisliti narednog juna, ukoliko Murinjo ponudi dovoljno novca, od kojeg bi Junajted mogao da krene u rekonstrukciju, odnosno podmlađivanje odbrane, jer...

Ferdinand, koji sve češće gubi mjesto u startnoj postavi, ima 33 godine, dok je Vidić tri godine mlađi.

"Dejli Mejl" navodi i to da je Ferguson svjestan da bi prodaja Vidića bila veliki rizik, u trenutku kada Ferdinand odlazi u istoriju, a dok se Fil Džons, Džoni Evans i Kris Smoling i dalje razvijaju u svakom smislu. Ipak, i tu ima "ali", a ono se odnosi na to što Ferguson nije zadovoljan Vidićevim igrama ove sezone i počinje navodno da sumnja u njegovu posvećenost Junajtedu.

To, spekuliše ovaj list, ide dotle da je iskusni menadžer posumnjao da je dodjelom trake Vidiću napravio kontra efekat kod ovog defanzivca, u više navrata proglašavanog za najboljeg igrača Premijer lige.

Na kraju, navodi se, Vidiću će na kraju sezone ostati još dvije godine aktuelnog ugovora sa Junajtedom, što znači da će to biti posljednji trenutak da se na Srbinu dobro zaradi na tržištu, jer će već naredne sezone on biti jako blizu statusa slobodnog igrača, uz to i godinu dana bliži kraju karijere.

Za kraj, "Dejli Mejl" tvrdi da je Ferguson i dalje bijesan na Vidića što je igrao za reprezentaciju Srbije protiv Slovenije ove jeseni i to nedovoljno oporavljen, a nakon što je napravio višenedjeljnu pauzu u nastupima za svoj klub. Potom, Vidić se vratio u Junajted i zaigrao u Ligi šampiona protiv Ocelula, gdje je bio isključen.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC