• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldov srednji prst za navijače BiH

Prva zvijezda portugalske reprezentacije na uvredljiv način odgovorio na provokacije bh. navijača tokom treninga u Zenici.

 Ronaldov srednji prst za navijače BiH Izvor: MONDO

Navijači BiH pokušavaju isprovocirati Kristijana Ronalda od dolaska reprezentacije Portugala u BiH, a na kraju su u tome i uspjeli.

Nakon što su fudbalera madridskog Reala na sarajevskom aerodromu dočekali uzvicima „Mesi, Mesi“, stavljajući mu do znanja da je za njih Argentinac iz Barselone najbolji fudbaler na svijetu, bh. navijači su to isto ponovili i u četvrtak uveče tokom treninga portugalske reprezentacije na stadionu Bilino polje u Zenici.

Ovog puta nisu se zaustavili samo na tome, već su Ronalda „gađali“ i laserskim zracima što je Portugalca iznerviralo do te mjere da im je u jednom trenutku pokazao srednji prst.

Poslije toga on je najnormalnije nastavio sa treningom ali nije bio previše raspoložen po završetku treninga pa se odbio fotografisati sa fanovima, a nije se pojavio ni na zvaničnoj pres konferenciji portugalske reprezentacije, iako je bilo najavljeno da će praviti društvo selektoru Paulu Bentu.

"Rat" Kristijana Ronalda i navijača BiH sigurno će biti nastavljen i u petak uveče kada BiH igraju prvi meč baraža za odlazak na EURO 2012.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC