• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEDIJA LIGA: Ko je gazda na "Obiliću"? MONDO!

Prva pobjeda MONDA u Medija ligi! Tanjug je "pao" pred naletima momaka u narandžastim dresovima. Mitrović dva, Milovanović jedan. Veliko slavlje se prenijelo u kafiće i na ulice!

  MEDIJA LIGA: Ko je gazda na "Obiliću"? MONDO! Izvor: MONDO

Danas je 11.11. 2011. godine. Ovaj "okrugli" datum ostaće upisan zlatnim slovima u istoriji web i wap portala MONDO!

Fudbalski tim našeg portala ostvario je prvu pobjedu u Honda Zlatnoj Medija ligi, ujedno i prvu otkako postojimo!

MONDO - Tanjug 3:1 (2:1) u 3. kolu lige u "Posko areni" na Carevoj ćupriji. Dva gola Aleksandra Mitrovića i jedan Žarka Milovanovića, glavom!

Kada igrate protiv sebi ravnih onda imate i čemu da se nadate. Dvije ekipe koje ne švercuju igrače odigrali su lokalni derbi Obilićevog vijenca (obje redakcije se nalaze u istom kraju, dijeli nas ulica), koji je mogao da zadovolji ukuse gledalaca.

Govorili smo da nam je prva utakmica protiv Ringijer grupe (1:3) sputala noge. Poslije ubjedljivog poraza od "Kurira" prošlog petka (1:5) shvatili smo da smo na pravom putu. U "Posko arenu" na Carevoj ćupriji došli smo "napaljeni" i "nabrijani" (što bi rekli naše zapadne komšije), sa čvrstom idejom da se pridržavamo dogovora iz svlačionice.

Vidjeli smo blijeda lica protivnika. To nam je ulilo dodatno samopouzdanje. "Sad ili nikad" - jasno se ocrtavalo na licu svakog od momaka u narandžastim majicama.

Tanjug je krenuo defanzivno, što je značilo da moramo da napadnemo. I jesmo! "Otvorili" smo rivala i poslije jednog kornera, Mitrović, sam kao duh ispred gola Tanjuga - egzekucija je bila neminovna! U desni gornji ugao.

Potom akcija uvježbavana prethodnih dana (dobro, nije uvježbavana, ali ko mari!). Lopta na glavu Milovanovića koji je smješta u mrežu!

Na semaforu piše 2:0! Naše navijačice (djevojke, još jednom hvala), koje su ponovo ustale rano da nas bodre, u nevjerici. Baš kao i mi!

Ređale su se šanse pred golom grogiranog protivnika, čuli su se tupi udarci nakon što bi lopta pogađala stative (imali smo ih bar četiri, pet tokom meča).

Svi znamo, međutim, da je 2:0 najopasniji rezultat. Vođstvo nam je dalo krila, poletjeli smo u napad...Ali, i Tanjug je umio da uzvrati. Prodor po lijevoj strani, smušena intervencija naše odbrane i ponovo smo primili jeftin gol (kao u nekim ranijim mečevima).

Bio je to rezultat poluvremena, a na pauzi smo riješili da se malo zatvorimo, i skupimo pred goloma. Tanjug je krenuo ofanzivnije, ali odbrana je ispunila sve zadatke. Lopta nije mogla da prođe.

U smiraj meča trenutak odluke. Naš golman Ivan Kamatović izbacuje loptu na drugu polovinu terena, hitri Mitrović se, varkom tijela, oslobađa rivala i laganim lobom donosi veliko slavlje MONDU!

Osmijesi, čestitanja, poruke sa Obilićevog vijenca: "Bravo! Ponosni smo na vas! Spremamo vam doček ispred skupštine, zaslužili ste balkon!".

Fer-plej obje ekipe na visokom nivou. Uostalom, o tome svjedoče riječi kapitena Tanjuga Željka Vučkovića: "Ako već moram da izgubim, onda mi nije žao što je to od MONDA".

Prvi bodovi su u džepu, idemo dalje. Sad ćemo malo da slavimo, ali vremena za opuštanje nema. Obećavamo da nas ova pobjeda neće promijeniti. Idemo iz utakmice u utakmicu, svaka naredna je najvažnija...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC