• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodina i Zvezda zajedno za Zvonka

FK Jagodina saopštio je da će 20 odsto prihoda od prvenstvene utakmice sa Crvenom zvezdom uplatiti u fond za liječenje Zvonka Milojevića.

 Jagodina i Zvezda zajedno za Zvonka Izvor: MONDO

Golman Zvonko Milojević legenda je i Crvene zvezde i Jagodine.

Za oba kluba nastupao je bivši reprezentativac Jugoslavije, a sada čovjek koji se bori s teškim povredama zadobijenih u saobraćajnoj nesreći. Stoga, dva kluba odlučila su da njihov međusobni susret u 12. kolu Jelen Superlige narednog vikenda u Jagodini bude i humanitarnog karaktera.

"Utakmica Jagodina – Crvena zvezda, koja će biti odigrana u subotu u 13 časova na Gradskom stadionu u Jagodini neće imati samo takmičarski karakter. Na inicijativu navijača Crvene zvezde i Jagodine, klubova za koje je nastupao legendarni golman Zvonko Milojević, uprava kluba iz Jagodine donijela je odluku da 20 odsto prihoda od prodatih ulaznica ide u fond za njegovo liječenje", saopšteno je iz FK Jagodina.

Jedan od najboljih srpskih golmana svoje prve fudbalske korake načinio je u Jagodini, a punu afirmaciju doživio u Crvenoj zvezdi. Poslije saobraćajne nesreće, Zvonko se uspješno liječi, a dva kluba i na ovaj način žele da daju doprinos njegovom oporavku.

FK Jagodina je za ovu utakmicu štampao 9.000 ulaznica, a pošto je ulaz besplatan za studente i članove kluba koji imaju godišnju kartu očekuje se preko 10.000 gledalaca.

Cijene ulaznica su: 500 dinara za zapad, 400 za istok i sjever i 300 za jug.

"Nadamo se da će navijači oba kluba svojim dolaskom na utakmicu dati svoj doprinos ovoj akciji FK Jagodina", napisano je na kraju saopštenja koje su poslali Jagodinci.

Prethodne nedjelje, prijatelji, saigrači, ali i ljuti rivali na terenu tokom Milojevićeve karijere, njih ukupno 37, donirali po 1.000 evra za kupovinu specijalnog automobila.

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC