• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delegacija Zvezde otputovala u Bugarsku

Predstavnici Crvene zvezde otputovali u Sofiju na prvi sastanak o osnivanju Balkanske lige.

 Delegacija Zvezde otputovala u Bugarsku Izvor: MONDO

Uz delegaciju Crvene zvezde, u sofijskom hotelu Vitoša okupili su se predstavnici domaćina skupa CSKA iz Sofije, još tri bugarska kluba - Levskog, Beroe i Ludogoreca, kao i delegati ukrajinske i bugarske lige, rumunskog Dinama, turskog Buraspora i azerbejdžanskog Intera iz Bakua.

Formiranje Balkanske fudbalske lige izazvalo je brojne reakcije minule nedjelje, među kojima i Evropske kuće fudbala, koja je poručila da neće poslati svog delegata na sastanak.

Pored evropskih zvaničnika, skepticizam u vezi sa formiranjem nove lige izrazili su i čelnici Partizana, kao i grčkih klubova, koji su tražili izvještaj sa prvog sastanka kako bi donijeli odluku da li da se pojave na sljedećem.

Generalni direktor CSKA Dragoljub Simonović kazao je da će se sutra održati radni sastanak, ali da na njemu neće biti predstavnika klubova iz Grčke i Rusije, kao što je najavljeno.

"Očekujemo da se i oni pridruže ovoj inicijativi. Grci su tražili izvještaj sa prvog sastanka, pa će odlučiti da li da se pojave na idućem, a nadamo se da hoće", kazao je Simonović.

On je dodao da je cilj da se u ligu uključe timovi sa bogatim finansijskim budžetima, što bi privuklo sponzore.

"U pitanju su ruski klubovi koji nisu u vrhu njihove tabele, ali imaju velike budžete od oko 50-60 miliona evra i njihovo pojavljivanje privuklo bi pažnju sponzora", ocijenio je Simonović.

Delegaciju beogradske Zvezde u Sofiji čine predsjednik Vladan Lukić, članovi Upravnog odbora Dušan Mrakić i Goran Vesić, generalni sekretar Đorđe Stefanović, poslovni direktor Stefan Pantović i portparol Marko Nikolovski.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC