• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MLADI: "Orlići" osvojili Irsku

Golovima Saše Markovića i Nemanje Gudelja iz penala u finišu meča, mlada reprezentacije Srbije pobijedila Sjervernu Irsku 2:0.

 MLADI: "Orlići" osvojili Irsku Izvor: MONDO

Mlada reprezentacija Srbije pobijedila je kao gost Sjevernu Irsku 2:0 (0:0) i izdvojila se na vrhu tabele Grupe 4 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Izraelu 2013.

Oba gola "orlići" su postigli u finišu utakmice u Kolerajnu. Domaćina je načeo vezista Partizana Saša Marković. U igru je ušao u 60. minutu, a 20 minuta kasnije je savladao golmana Konora Devlina. To je Saši Markoviću drugi gol u ovom ciklusu, prethodno je bio precizan i u remiju u Makedoniji (1:1).

Već u 83. minutu bilo je 0:2. Strijelac je bio Nemanja Gudelj iz penala.

Srbi su sve vrijeme napadali, ali nisu uspijevali da povedu. Statistika govori u prilog dominaciji "orlića", koji su, primjera radi izveli čak 12 kornera, a Irci nijedan, na gol su pucali 11 puta, a domaćin je uputio tri šuta...

Srbija je početkom septembra već savladala Sjevernu Irsku, tada je bilo 1:0.

SJEVERNA IRSKA: Devlin, Hodson, Dadžon, Klakas, Tomson, Meklaflin, Ferguson (od 79. Leveri), Karson, Magenis, Grig (od 46. Nouls), Gorman (od 79. Vinčester).

SRBIJA: Aleksić, Nastasić, Gudelj, Milunović (od 60. Saša Marković), Ignjovski, Medojević, Mladenović, Đuričić, Milivojević, Lazar Marković (od 60. Despotović), Kojić (od 88. Krstičić).

Odigran je još jedan meč u našoj grupi i rezultat je dobar za "orliće". Makedonija i Danska odigrali su 1:1 (0:0).

Oba gola postignuta su u posljednjih 15-ak minuta. Danska je povela u 73. minutu pogotkom Helenijusa, a pet minuta kasnije izjednačio je Nesterovski.

TRENUTNA TABELA:

Srbija je prva na tabeli sa 11 bodova iz pet mečeva, Danska ima osam bodova iz četiri utakmice, Makedonija je treća sa pet bodova iz tri meča, dok Sjeverna Irska ima četiri boda iz četiri meča. Farska Ostrva imaju jedan bod iz pet utakmica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC