• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: "Koka-kola" i "Lav" u Zvezdi?

Uporedo sa pregovorima oko revizije ugovora sa generalnim sponzorom "Gaspromom", na Marakani rade na realizaciji saradnje sa još dva moćna brenda.

 MONDO: "Koka-kola" i "Lav" u Zvezdi? Izvor: MONDO

Crvena zvezda nalazila se u pregovorima sa tri velike kompanije, u trenutku kada se dogodio poraz u 141. vječitom derbiju s Partizanom.

Ne toliko rezultat utakmice, koliko sve ono što je uslijedilo potom, odložili su pregovore crveno-bijelih sa jednim aktuelnim i dva potencijalna sponzora. Aktuelni je "Gasprom", a generalni direktor Crvene zvezde Đorđe Stefanović otkrio je u srijedu da klub razgovara i sa još dvije velike kompanije.

Jedna je "Koka-kola", druga "Lav pivo", brend kompanije "Karlsberg Srbija".

Poslije susreta sa novinarima u srijedu u prostorijama kluba u Ljutice Bogdana, Stefanovića i predsjednika Zvezde Vladana Lukića očekivao je sastanak sa ljudima iz "Gasproma", kojima su dvojica vodećih ljudi kluba obrazložili promjene u rukovodstvu poslije vječitog derbija.

Prema saznanjima MONDA, Zvezda se nalazi u pripremi pregovora sa "Gaspromom" oko revizije sponzorskog ugovora, koji bi trebalo da budu okončani prije Nove godine. Šef pregovaračkog tima biće predsjednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić.

"Sa 'Gaspromom' imamo redovnu komunikaciju, predstavili smo im i strategiju razvoja. 'Gasprom' je, generalno, veoma bitna figura u našem poslovanju. Očekujem da će se pregovori sa našim generalnim sponzorom nastaviti čim prođe ova 'gužva' i utoliko je važnije da se u klubu što prije okrenemo utakmicama koje slijede i završimo sa pričama o ostalim stvarima, koje su bile aktuelne prethodnih dana", rekao je Stefanović.

U Crvenoj zvezdi nastojaće da konsoliduju redove poslije nekoliko rokada koje su napravljene u organizaciji kluba i da nastave pregovore sa "Koka-kolom" i "Lav pivom", brendovima koji su zainteresovani da budu dio crveno-bijele priče.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC