• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje turnir u malom fudbalu Borik 2012

Tradicionalni 36. turnir u malom fudbalu "Borik 2012" počinje danas u Banjaluci. Turnir počinje humanitarnom akcijom za pomoć Srbima na Kosovu "Banjaluka je sa vama".

 Počinje turnir u malom fudbalu Borik 2012 Izvor: MONDO

"Uprava dvorane `Borik` sa veteranima FK Vrbas iz Banjaluke otvoriće ovaj najmasovniji turnir malog fudbala u RS i BiH utakmicama pjetlića i seniora aktuelnog prvaka BiH, Borca iz Banjaluke i FK Trepča iz Kosovske Mitrovice.

Sav prihod od ulaznica biće dodijeljen za pomoć Srbima Kosova i Metohije", saopštio je Organizacioni odbor za otvaranje 36. turnira u malom fudbalu "Borik 2012".

Do zavšetka turnira u januaru naredne godine građani Banjaluke i Srpske mogu u holu dvorane "Borik" da daju pomoć u kutiju na kojoj će pisati "Banjaluka je s vama" i pomoć Srbima Kosova i Metohije.

Na otvaranju turnira delegacija opštine Kosovska Mitrovica dodijeliće zahvalnice pojedincima i institucijama Srpske.

Dolazak na otvaranje turnira potvrdili su gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović, direktor Robnih rezervi RS Radovan Samardžija, direktor RTRS-a Dragan Davidović, direktor Elektrane "Bočac" Nedjeljko Kesić, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Banjaluke Ljiljana Radovanović i generalni sekretar Fudbalskog saveza RS Rodoljub Petković.

Otvaranje turnira zakazano je za 17 časova.

Ovim humanitarnim gestom nastavlja se najveća akcija u Srpskoj za pomoć Srbima Kosmeta u kojoj je do sada prikupljeno oko 75 tona prehrambenih, higijenskih artikala, školskog pribora i dječije obuće u vrijednosti oko 200. 000 KM.

Akciju su do sada podržali kabinet predsjednika Srpske, Vlada RS, Direkcija za robne rezerve RS, 25 opština RS, te mnogi privrednici i građani Srpske.

Turnir će se igrati u 10 kategorija (sedam starosnih kategorija: seniori, seniorke, juniori, kadeti, pioniri, pjetlići, veterani i tri školske kategorije: osnovne škole, srednje škole i fakulteti) a pobjednik u seniorskoj konkurenciji dobiće ček na 15.000 KM.

Zbog veoma pozitivnih efekata i pozitivnih reakcija ekipa, prvi dio seniorskog turnira će se i ove godine igrati po ligaškom sistemu u grupama.
(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC