• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Gužva oko Lazovića, vraća se Tošić

Fiorentina, Dinamo Kijev i jedan njemački klub "bore" se za Darka Lazovića, dok u Zvezdi razmišljaju o povratku Duška Tošića.

 MONDO: Gužva oko Lazovića, vraća se Tošić Izvor: MONDO

Uprkos nedostatku evropskih utakmica, porazu u vječitom derbiju i nekoliko blijedih izdanja ove jeseni, fudbaleri Zvezde trenutno nisu van pažnje stranih klubova.

MONDO saznaje iz izvora u klubu da u ovom trenutku Crvena zvezda ima konkretne ponude za petoricu svojih fudbalera, što je donekle potvrdio generalni sekretar Đorđe Stefanović koji je u srijedu rekao "da klub ove zime očekuje prihod od 7,8 miliona evra od prodaje igrača".

Andrija Kaluđerović, Darko Lazović, Milan Vilotić, Li Adi i Miloš Trifunović su igrači za koje su stigle konkretne ponude, dok ima interesovanja i za još neke fudbalere crveno-bijelih.

MONDU je potvrđena informacija da je bivši predsjednik FSS Zvezdan Terzić posjetio Ljutice Bogdana i "lobirao" za transfer Kaluđerovića u južnokorejski Inčon, a takođe u četvrtak bivši klub posjetio je i Ognjen Koroman koji je u jednom periodu karijere nastupao za Inčon, pa je vjerovatno dobrom prijatelju Kaluđeroviću imao šta da kaže o avanturi koja ga očekuje.

Italijanska Fiorentina, ukrajinski Dinamo Kijev i jedan njemački klub poslali su zvanične ponude za mladog reprezentativca Lazovića, koji bi mogao da postane zvijezda prelaznog roka, s obzirom na to da je klub navodno već odbio ponudu od tri miliona evra koja je za njega stigla iz Japana.

Najmanje "zatezanja" biće oko odlaska Milana Vilotića iz dva razloga. Prvi - suspendovan je i nije u planovima trenera Roberta Prosinečkog, drugi - na ljeto mu ističe ugovor.

Znatno više novca Crvena zvezda očekuje od transfera Lija Adija, a određena suma trebalo bi da legne i od uzbekistanskog Vunjodkora, koji se poslije jednogodišnje pozajmice odlučio da u cjelosti otkupi ugovor trenutno najboljeg strijelca Trifunovića.

Ukoliko se ostvare svi ovi transferi biće neophodno angažovati pojačanja, a na prvi pogled jasno je da će to biti špic i dva štopera. Konačnu listu želja trener Robert Prosinečki, koji će rukovoditi transfer politikom poslije odlaska sportskog direktora Ivana Adžića, dostaviće upravi poslije utakmice sa Vojvodinom za dvije nedjelje. MONDO saznaje i to da će već poslije duela sa Radom u nedjelju Prosinečki odlučiti na koje igrače iz aktuelnog pogona neće računati.

Za kraj našem portalu otkriveno je i to da će u klubu pokušati da vrate Duška Tošića sa pozajmice u Betisu u koji je defanzivac naprasno otišao u finišu ljetošnjeg prelaznog roka.

Podsjetimo, ugovor je sklopljen tako da Zvezda nije mogla da spriječi Tošića u namjeri da ode, što se na kraju nije pokazalo kao dobra odluka za fudbalera, s obzirom na to da je do danas odigrao 35 minuta za zeleno-bijele.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC