• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Panjković sa B92 - na Arenu Sport!

Osnivač i dugogodišnji urednik sportske redakcije RTV B92 Zoran Panjković novi glavni i odgovorni urednik Arena Sport TV.

 Zoran Panjković sa B92 - na Arenu Sport!  Izvor: MONDO

Počeo je na "devedesetdvojci" u Ritmu srca, potom je formirao sportsku redakciju, vodio svoju ekipu kroz Ligu šampiona, NBA, Formulu jedan, Vimbldon.... Mislili su da će penziju i "zlatni sat" dočekati na B92, međutim, dogodio se preokret.

Zoran Panjković postao je novi glavni i odgovorni urednik na kanalu Arena Sport.

Pitali smo ga zašto?

"To vam je kao i u fudbalu. Sa B92 sam "osvojio" sve što sam mogao da osvojim. Mislim, naravno na TV prava. Od Lige šampiona do Vimbldona. Imao sam najbolju redakciju i vrhunski program. Kruna svega dogodila se ove godine na Vimbldonu, kada je Nole “maznuo” pehar. Sada je vrijeme za nove poslovne izazove, a sportska platforma sa nevjerovatnim potencijalom kao što je Arena Sport najbolje je mjesto gdje ambicije mogu da postanu zadovoljstvo".

Arena ima vrhunski sadržaj. Šta je to što će se promijeniti vašim dolaskom?

"Mene je oduvijek zanimao domaći sport. Odrastao sam u vrijeme kada nas nije mnogo interesovao ni Real ni Mančester. Barsa je uzela prvu titulu kada je Beograd uveliko imao šampiona i vicešampiona Evrope. Niko ne može da shvati da nema tog Šamroka ili Rena koji može da umanji popularnost Zvezde i Partizana. Dakle naš fokus uz vjetar u ledja koji nam "šalje" najveći nacionalni brend kao što je Telekom, biće domaći i regionalni sport. Imaćemo i nove emisije, bogatu produkciju... Zadržaćemo najbolji kvalitet slike, High Definition, jer bolje ne može", kaže uz osmijeh "Zoza".

Sljedećeg vikenda (10. decembra) igra se čuveni El Klasiko, koji će se emitovati samo na Areni. Šta spremate?

"Ivan Radulović se sprema za Madrid. Radomir Antić biće naš gost na Santjago Bernabeuu. U Španiji ćemo razgovarati sa bivšim zvijezdama španskog fudbala. U Beogradu studijski program počinje sat vremena prije početka utakmice, sa malo je reći, posebnim gostima. Tokom čitavog dana, puštaćemo arhivske mečeve slavnih rivala, izmedju kojih će se Ivan uključivati sa ulica Madrida. Poslije meča ukljucićemo se u konferenciju za novinare. Dakle, očekujem pokrivanje dostojno programa koji imamo i to je samo uvertira za ono što nas čeka sredinom januara, a to je svjetski klasik, Milan-Inter".

Sljedeća godina je olimpijska, imaćemo i EURO u Ukrajini i Poljskoj. Šta će Arena da radi tokom ljeta?

"Sakupljaćemo sličice i raditi odličan program sa lica mjesta. Arena ima odlične igrače na svim pozicijama. Bićemo tamo gdje i najveće svjetske televizije. Tamo nam je i mjesto", završio je razgovor za Mondo Zoran Panjković, novi urednik Arena Sport kanala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC