• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Delije 800 karata protiv Rada

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je 800 ulaznica za utakmicu 14. kola Super lige Srbije, koju će igrati u nedjelju u 13 časova protiv Rada na stadionu Obilića na Vračaru.

 Za Delije 800 karata protiv Rada Izvor: MONDO

"FK Rad je namijenio 800 ulaznica 'najvatrenijim' pristalicama Zvezde. Od tog broja, 400 će navijači dobiti besplatno i one su uručene komesaru gostujućeg kluba na dalju distribuciju i raspodjelu", rekao je portparol Rada Vladimir Savić agenciji Beta.

Prema njegovim riječima, ostalih 400 ulaznica za krajnji lijevi sektor istočne tribine prodavaće se na blagajnama Zvezdinog stadiona u subotu od 10 do 15 časova, po cijeni od 300 dinara.

"U nedjelju od 10 časova do početka utakmice prodavaće se ulaznice za suprotnu tribinu, takođe, po cijeni od 300 dinara. Tog dana neće biti prodaje ulaznica za navijače Crvene zvezde", rekao je Savić.

Utakmica između Rada i Zvezde iz bezbjednosnih razloga igraće se na stadionu Obilića, umjesto na Radovom stadionu na Banjici.

Navijači Rada najavili su da će bojkotovati utakmicu, pošto smatraju da su čelnici Rada popustili pod pritiskom Zvezde i Zajednice superligaša.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC