• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srča na stadionu Obilića

Teren na stadionu Obilića osvanuo prekriven staklom, ali je komesar za takmičenje potvrdio da će se u nedelju igrati meč Rad - Zvezda.

 Srča na stadionu Obilića Izvor: MONDO

Nepoznati počinioci u noći između petka i subote bacili su veliku količinu stakla na teren Obilića, gdje bi u nedelju trebalo da se igra meč 14. kola Superlige Rad - Crvena zvezda od 13 časova.

Pretpostavlja se da su to učinili navijači Rada nezadovoljni što je odlučeno da se meč igra na stadionu na Vračaru, a ne u domu "građevinara" na Banjici.

MONDO saznaje da su predstvnici Rada koji je organizator utakmice, angažovali veliki broj pripadnika komunalnih službi da očiste teren i da garantuju da će meč biti odigran u nedelju od 13 časova na tom mestu.

Komesar za takmičenje Zajednice superligaša Srbije Branislav Delić posjetio je stadion na Vračaru i potvrdio da će se utakmica igrati u predviđenom terminu.

"Staklo je pobacano po cijelom terenu, ali će se meč igrati u nedelju. Rad je preuzeo sve potrebne mjere da se to očisti, angažovane su komunalne službe da mašinama usisaju svu srču sa terena, tako da će on biti doveden u optimalno stanje", rekao je Delić.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg potrala pripadnici MUP će obezbjeđivati objekat tokom noći između subote i nedelje, do početka odigravanja meča.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC