• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojan Đorđić gladuje u engleskom Blekpulu?!

Engleski Blekpul prijavljen je Profesionalnom udruženju fudbalera (PFA) jer Bojana Đorđića plaća mizernih 90 funti nedjeljno.

 Bojan Đorđić gladuje u engleskom Blekpulu?! Izvor: MONDO

Prijatelji bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Mančester junajteda, Glazgov Rendžersa, stokholmskog AIK-a, Plimuta i Videotona apelovali su na udruženje PFA da pokuša pronaći rješenje za Đorđića, kome je pomoć obećao i njegov nekadašnji saigrač u "crvenim đavolima" Džon O’Šej.

Dvadesetdevetogodišnji Đorđić, koji je u Blekpul stigao iz mađarskog Videotona prošlog ljeta, potpisao je ugovor sa ekipom iz Čempionšipa koji se temelji na odigranim utakmicama. Obzirom da je u nemilosti kod menadžera Jana Holoveja, zarađuje samo minimalnih 90 funti.

"Blekpul je zabrinut zbog Bojanovih čestih povreda, pa mu ne želi ponuditi drugačiji ugovor već ga plaća 90 funti nedjeljno plus novac od nastupa na utakmicama",
rekao je izvor blizak Đorđiću britanskom "Dejli mejlu".

"Bojan zbog čestih povreda nije nastupao i sada nema praktično ni za osnovne životne potrebe. Iako je u teškom stanju, bio je popularan u Mančester junajtedu i O'Šej mu pomaže da pronađe neki smještaj".

Đorđić je mislio da će s primljenom platom iz mađarskog Videotona moći pregurati neko vrijeme, ali je taj novac poslao u Švedsku kako bi pomogao roditeljima, koji žive u Stokholmu.

Minimalna plata u Engleskoj iznosi 243 funte za 40 sati rada nedjeljno, ali minimum zarada u fudbalskim klubovima je 90 funti jer pokriva samo vrijeme provedeno na treninzima.

PFA može da zatraži od Blekpula da oslobodi Đorđića odštete u zimskom prelaznom roku ako klub ne računa na njegove usluge.

"Svi naši fudbaleri znaju kakave ugovore imaju i svi su plaćeni u skladu s njima", rekao je portparol Blekpula.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC