• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Igrači, čestitam

"I da je ostalo 1:1 isto bih rekao, opet bih im čestitao na karakteru", rekao je trener Crvene zvezde Robert Prosinečki poslije meča sa Radom.

 Prosinečki: Igrači, čestitam Izvor: MONDO

Teško. Kroz dramu i stres.

Tako je Crvena zvezda stigla do prvih bodova poslije gubitka "vječitog derbija" od Partizana.

Rad je u malom gradskom derbiju vodio 1:0, imao 1:1 do 93. minuta, kada je rezervista Andrija Kaluđerović donio pobjedu crveno-bijelima na Vračaru.

Poslije svega, trener Zvezde Robert Prosinečki pohvalio je karakter svojih izabranika, koji su imali bučnu podršku svih 90 minuta.

"Znali smo da će biti teško igrati i motivisati ekipu poslije poraza u derbiju. Prvo poluvrijeme nismo bili na nivou, ali za drugi period utakmice igrači zaslužuju pohvale zbog pokazanog karaktera. I da je ostalo 1:1 isto bih rekao, opet bih im čestitao na karakteru, jer stvarno mislim da smo drugo poluvreme dominirali i zasluženo stigli do gola u završnici", rekao je Prosinečki.

On je dodao da će ekipa dati sve da pobijedi i Vojvodinu u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva "makar igrali pred praznim tribinama".

"Imamo sedam dana da se pripremimo za utakmicu sa Vojvodinom, dobro ćemo raditi tokom naredne nedelje, i vjerujem da ćemo polusezonu završiti pobjedom".

Trener Rada Nebojša Vignjević rekao je da je gol Andrije Kaluđerovića u 93. minutu bilo "bolno prizemljenje" za njegov tim.

"Dogodilo nam se bolno prizemljenje u 93. minutu, pošto smo u igri u prvom poluvremenu pokazali da zaslužujemo bod. Nedostajalo nam je malo snage u završnici, ali Zvezda je dominirala i bila bolja u drugom dijelu", rekao je Vignjević.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC