• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ bez trenera, uskaču Benitez ili Pape Sušić?

Antoan Kombuar više nije trener Pari sen Žermena, objavili su francuski mediji poslije trijumfa "svetaca" nad Okserom (3:2).

 PSŽ bez trenera, uskaču Benitez ili Pape Sušić? Izvor: MONDO

Objavljeno je takođe da će novi trener pariške ekipe biti Rafael Benitez, ali je to brzo demantovano od strane menadžera španskog stručnjaka da nikakav kontakt sa bivšim trenerom Liverpula i Parižana nije postojao.

"Rafael Benitez je u nedjelju uveče u Liverpulu večerao sa svojom porodicom. Nema apsolutno ništa u ovom trenutku s PSŽ. U njegovom planu nije da narednih dana putuje u Pariz",
izjavio je Benitezov agent za Eurosport.

Od ranije je poznato da je selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić legenda Parižana i da se često spekulisalo o njegovom povratku na "Park prinčeva". Posljednji put pred utakmicu "zmajeva" sa Francuskom u Parizu. I sam Pape je često isticao da je bio nepravedno zapostavljen od kluba u kojem uživa kultni status, ali je tada odbacio mogućnost preuzimanja "svetaca" uz objašnjenje da je "još selektor BiH".



Međutim, sada, ko zna? Posebno što još nije produžio ugovor sa Fudbalskim savezom BiH a koji mu ističe 31. decembra 2011. godine.

Komitet za normalizaciju FS BiH će gotovo sigurno predložiti Papetu novi ugovor, ali veliko je pitanje šta će se desiti ukoliko Sušić dobije zvaničan poziv kluba iz Pariza…

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC