• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi: Pobjeda nad Radom nas vraća u život

Trener Crvene zvezde vidi pobjedu na Vračaru kao značajnu za samopouzdanje njegovog tima. Razgovara sa igračima o prekidima. O tranfer-listi poslije meča sa Vojvodinom.

 Robi: Pobjeda nad Radom nas vraća u život Izvor: MONDO

Kao i nekoliko puta ove sezone, fudbalerima Crvene zvezde trebalo je i protiv Rada 45 minuta da "uđu u meč" i počnu da igraju po ukusu svog trenera.

Bolja i požrtvovanija igra u drugom dijelu meča donijela im je pobjedu golovima Evandra i Andrije Kaluđerovića, za ostanak na "minus sedam" za liderom Partizanom.

Zvezdin trener kaže da trijumf poslije poraza u "vječitom derbiju" ima poseban značaj.

"Samopouzdanje nam je poraslo. Poslije meča sa Partizanom i svega što se desilo - nekoliko promašenih šansi na derbiju, promašenog penala... doprinijeli su tome da moji igrači 'padnu' i izgube samopouzdanje. Vjerujem da su se vratili ovom pobjedom", rekao je u ponedjeljak ujutru Prosinečki.

Upitan za novu slabu reakciju odbrane prilikom prekida, Prosinečki je rekao da je Radov gol uzrokovala "loša procjena".

"Radimo na tome, razgovaramo... Opet je kriva loša procjena, a kad se to desi više puta onda je to problem... Li Adi je takođe bio "pod loptom" u finišu. Sem prekida nisu imali šansi, mi jesmo. Bili smo bolji, agresivniji, željniji i, zbog toga, bliži lopti".

Zvezdini centarfori nisu ove jeseni pružili partije kakve se od njih očekuju. Andrija Kaluđerović je u prvenstvu postigao šest golova, a Bruno Mezenga jedan.

Prosinečki smatra da je efikasnija igra napada mogla da smanji bodovni zaostatak za Partizanom.

"Sigurno je da je to boljka jer smo mi stvarali i po osam šansi na utakmici a nismo davali golove. Možda bi bila bodovna prednost mnogo manja. Andrija je juče imao temperaturu i u jakom lošem stanju otišao sa nama na meč. To je za pohvalu. Prvim ili drugim kontaktom je dao gol. Takvi su centarforovi – kad ih krene onda krene, kada ne ide – onda ne ide", rekao je Prosinečki.

Do kraja jesenjeg dijela prvenstva ostalo je još jedno kolo i dok su u upravi kluba promejne počele odmah poslije poraza u derbiju, preciznije informacije o tome koji igrači će napustiti Zvezdinu svlačionicu biće jasnije poslije meča sa Vojvodinom.

"Kad se završi prvenstvo iznijeću svoj stav, razgovaraću sa klubom i poslije Vojvodine će se sve znati. Imamo još jednu utakmicu, prije nje neću ništa da pričam", poručio je Prosinečki.

(N.J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC