• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Ne moramo da prodajemo

Predsednik Partizana izjavio je da Lazar Marković ni pod kojim uslovima ne može da napusti klub. O ostalima ništa konkretno.

 Đurić: Ne moramo da prodajemo Izvor: MONDO

Nedavno se pojavila informacija da bi Partizan u januarskom prelaznom roku lako mogao da proda Nemanju Tomića, Mohameda Kamaru, Marka Šćepovića i Lamina Dijaru, ukoliko za njih stignu prave ponude.

Predsjednik kluba Dragan Đurić izjavio je za "Sport" samo da u zimskoj pauzi "neće biti rasprodaje".

"Mnogo lošeg se priča o našem fudbalu, ali jasno je da ima i pozitivnih stvari. Ne postoji slučajno interesovanje mnogih klubova za Partizanove igrače. Lijepo je čuti cifre koje se pominju, ali Partizan nije u finansijskim problemima i ne mora da prodaje svoje asove", tvrdi Đurić.

Ljetos je u najnezgodnijem mogućem trenutku Stefan Savić otišao u Mančester siti, pred sam početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nije isključeno da se i u januaru dogodi neki zvučni transfer iz Humske 1 u inostranstvo, ali Đurić ističe da se to sigurno ne odnosi na Lazara Markovića.

"Kada je on u pitanju, ne postoji 'ponuda koja se ne odbija'. Može neko da donese i tri puta više novca od iznosa koji se pominje, ali Lazar će ostati u Partizanu".

Što se tiče ostalih...

"Želja svih je da što duže zadržimo najbolje fudbalere. Nekada je prodaja neminovnost, ali sada će moći da odu samo igrači sa pozicija na kojima dolazi do 'gušenja', jer nema prostora da neki zaigraju", zaključio je Đurić.

On je dodao da se, prema ranije ugovorenoj dinamici plaćanja, očekuju rate za Savića iz Sitija, Fejsu iz Olimpijakosa, Obradovića iz Saragose...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC