• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda kažnjena jednu utakmicu!?

Disicplinska komisija FSS kaznila Crvenu zvezdu maksimalnom novčanom kaznom i jednom utakmicom igranja bez prisustva publike.

 Zvezda kažnjena jednu utakmicu!? Izvor: MONDO

Crvena zvezda je odlično prošla poslije svih incidenata na 141. "vječitom derbiju" sa Partizanom (0:2).

Iako su navijači Crvene zvezde upotrebili manji vojni arsenal prije, za vrijeme i poslije utakmice i iako je bila ugrožena bezbjednost aktera utakmice, pogotovo igrača i članova stručnog štaba Partizana, Disicplinska komisija FSS danas je odlučila da Zvezdu kazni samo jednom utakmicom igranja bez prisustva navijača, ali i maksimalnom, propisanom novčanom kaznom od milion dinara.

Tu kaznu Zvezda će "odslužiti" ove subote u derbiju protiv Vojvodine u posljednjem kolu jesenjeg dijela sezone.

Disicplinci FSS kaznili su i Partizan, novčano i to gotovo polovinom sume na koliko je kažnjena Crvena zvezda, koja je bila organizator meča.

Partizan je kažnjen zbog nedoličnog ponašanja svojih navijača, odnosno bacanja pirotehničkih sredstava i kidanja stolica.

Kažnjeni su i zamjenik sportskog direktora Zvezde Goran Vaisilijević sa 50.000 dinara, kao i sportski direktor Partizana Mladen Krstajić sa 30.000 dinara.

Odlučeno je i da protiv trenera Partizana Aleksandra Stanojevića ne bude pokrenut disciplinski postupak.

Svi kažnjeni imaju pravo žalbe na odluke.

U saopštenju sa sjednice Disicplinske komisije, objavljenom na sajtu FSS, apsolutno ne piše ništa o tome kako se ponašao delegat meča Miodrag Popović iz Sopota, da li je on dostavio tražene dopune izjave i odgovore na razna pitanja komisije, recimo da li je bio obaviješten da na stadionu nema dovoljan broj redara.

Ne piše ništa ni o tome da li je sudijska trojka, odnosno četvorka dostavila tražene odgovore na pitanje kako se dogodilo da igrači jednog tima (u ovom slučaju Partizana) ne odu u svlačionicu u poluvremenu iz bezbjednosnih razloga (da ih ne bi neki projektil pogodio u glavu), već ostanu na klupi pored terena, što je nezabilježeno u istoriji derbija.

Odluka Disicplinske komisije FSS, u najmanju ruku je čudna i svakako će izazvati mnogo komentara. Recimo, od onih klubova koji su mnogo drastičnije kažnjeni, poput Novog Pazara i kragujevačkog Radničkog...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC