• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić: Savez je nagradio, a ne kaznio Zvezdu!

Predsjednik šampiona ogorčen odlukom Disciplinske komisije FSS po kojoj su crveno-bijeli kažnjeni sa milion dinara (oko 10.000 evra) i jednim mečom bez publike.

 Đurić: Savez je nagradio, a ne kaznio Zvezdu! Izvor: MONDO

Dragan Đurić nije krio razočaranje nakon saopštenja odluke Disciplinske komisije FSS.

On smatra da je Crvena zvezda nagrađena, a ne kažnjena.

"Sramota, bruka, bezobrazluk… Nisam mogao da vjerujem kad su mi javili zaključke sa sastanka. Ovo je veliki problem Fudbalskog saveza Srbije. Dešavanja na Marakani bila su slična onima iz Đenove 2010, ako ne i gora, a Crvena zvezda je, kao organizator meča, maltene nagrađena. Naši fudbaleri su bili žrtve na derbiju, nisu mogli u svlačionicu u poluvremenu, sve je gorjelo od baklji, topovskih udara, petardi, a ovakvom odlukom ispada da je domaćin zaradio pohvale. Ovo je prava premija Crvenoj zvezdi", rekao je za "Žurnal" Đurić.

Prvi čovjek Partizana je podsjetio na odredbe u paragrafima.

"Pravilnikom je zaprijećena kazna od jedne od šest utakmica bez prisustva publike, a samo meč pred praznim tribinama znači da je Zvezda dobro odradila posao", ironičan je bio Đurić.

On je prokomentarisao i kaznu koju su dobili crno-bijeli.

"Osuđujem ponašanje naših navijača, ali se pitam kako je moguće da su uopšte unijeli pirotehniku na stadion Crvene zvezde. I u tom slučaju zakazao je organizator. A FSS je za takav postupak okrivio gostujući klub. Da čovjek ne povjeruje".

"Šta će biti sljedeći put? Da li se ovakvim odlukama ohrabruju huligani? Ko će da odgovara ako na narednom derbiju stradaju igrači?", zapitao se Đurić.

U suprotnom taboru sve je bilo mirnije. Generalni sekretar Crvene zvezde rekao je da taj klub prihvata kaznu i da se neće žaliti na odluku Disiplinske komisije.

"Prihvatamo sve odluke Disciplinske komisije FSS. Kazne su zaslužene i odmjerene, tako da se nećemo žaliti na njih", kratko je saopštio Stefanović.

Slobodan Pajović, predsjednik Disciplinske komisije FSS, istakao je da su izrečene kazne "u skladu sa kriterijumom koji je važio do sada".

"Postepenim kaznama se dostiže maksimum. Sigurno će ubuduće kazne biti strožije i bezuslovne", rekao je Pajović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC