• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Čelsija: Poklonite nam se!

Andre Viljaš-Boaš, poslije pobjede svog tima nad Valensijom, izbacio sve ono što ga je tištilo. "Pokažite malo poštovanja prema Čelsiju", poručio je Portugalac.

 Trener Čelsija: Poklonite nam se! Izvor: MONDO

U jednoj utakmici, u 90 minuta, radilo se o spasu sezone jednog kluba i radilo se "o glavi" jednog trenera. Preživjeli su.

Portugalski trener, 34-godišnji Andre Viljaš-Boaš, popularni AVB kako ga zovu na Ostrvu, ostaće trener Čelsija, koji je poslije pobjede nad Valensijom 3:0, uspio da se plasira u osminu finala Lige šampiona, deveti uzastopni put.

Golove Didijea Drogbe i Ramireza, Viljaš-Boaš je temperamentno proslavljao, izbacujući iz sebe svu frustraciju i napetost koje je nosila utakmica protiv Valensije. Kada se meč završio, Portugalac je sačekao svojih pet minuta da svima kaže sve!

"Niko se ne bi kladio na to da ćemo biti prvi u grupi, ali, eto, uspjeli smo i ovo je bila velika pobjeda. Moji igrači zaslužuju poštovanje, koje, inače, nemaju. Konstantno su nas proganjali i kritikovali razni ljudi, ali sada smo svima njima zalijepili šamarčinu", rekao je Boaš.

Portugalac je bio posebno iznerviran poslije kritika nekadašnjeg igrača Mančester junajteda Gerija Nevila u televizijskoj emisiji.

"Bili smo u prilici da čujemo igrača Junajteda koji je izjavio da nikada ne bi igrao u klubu kakav je Čelsi. Naš klub je bio pod stalnim pritiskom, agresijom, omalovažavali su ga", otvorio je dušu mladi trener.

On je povukao paralelu između odnosa javnosti prema Čelsiju i drugim engleskim klubovima koji učestvuju u Ligi šampiona.

"Kažu za Mančester siti 'ako se kvalifikuje, odlično, ako ne nikom ništa'. Ja zaista, iskreno želim Sitiju da se plasira. Ali, takav odnos ne postoji prema Čelsiju. Mi smo postali meta novinara, ali, žao mi je momci, moraćete sad da pišete i o Čelsiju", obratio se Portugalac predstavnicima engleskih medija.

O tome što je izostavio 33-godišnjeg Frenka Lamparda iz krucijalne utakmice, Viljaš-Boaš je imao obrazloženje.

"Frenk je odličan fudbaler, jedan od najboljih na svijetu. On je važan igrač za Čelsi i biće u konkurenciji za naredne utakmice. Vjerovatno već protiv Mančester sitija", rekao je Boaš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC