• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić: Srbija je dobila novog Vidića

"Matija je veoma mlad, 1993. godište. Samo neka nastavi ovako i za njega nema zime", nahvalio je Stevan Jovetić srpskog defanzivca Matiju Nastasića.

 Jovetić: Srbija je dobila novog Vidića Izvor: MONDO

Fudbalska reprezentacija Srbije nedavno je ostala bez Nemanje Vidića. Ali, uskoro će dobiti novog.

Tako bar tvrdi jedan od najboljih crnogorskih fudbalera Stevan Jovetić. On svakodnevno ima priliku da se uvjeri u potencijal mladog defanzivca Matije Nastasića, koji nažalost nikada nije zaigrao fudbal na našim terenima.

Biser, kojeg je Partizan prodao i prije nego što je zabilježio jedan seniorski nastup u crno-bijelom dresu, počinje da gradi karijeru u Firenci. Da će to biti velika karijera, u intervjuu za "Press" ističe još jedan bivši partizanovac, Jovetić.

"Jeste, sve nas je impresionirao. Igra odlično. Mislio sam da će mu biti potrebno mnogo više vremena dok se navikne, dobije šansu i ustali se u postavu, ipak je on veoma mlad, 1993. godište. Međutim, igra na visokom nivou, sve do sada bilo je odlično, svi ga hvale i prezadovoljni su. Samo neka nastavi ovako i za njega nema zime", kaže popularni "Pujo" i dodaje:

"Biće novi Nemanja Vidić, siguran sam!"

Njih dvojicu do nedavno trenirao je Siniša Mihajlović, ali je mladi srpski trener dobio otkaz zbog loših rezultata na početku druge sezone u Fiorentini. Sada je glavni kandidat za mjesto selektora reprezentacije Srbije. Jovetić misli da bi to bio pun pogodak.

"Siniša je odličan trener. Za vrijeme njegove prve godine nismo stigli na samom terenu da sarađujemo zbog moje povrede. Žao mi je što je otišao, jer krivica sigurno nije njegova. Lakše je dati otkaz treneru, jednom čovjeku, nego promijeniti 25 igrača. Hoću da kažem da smo svi bili krivi za slabije rezultate, a ne samo Siniša", rekao je Jovetić i dodao:

"Bilo bi super da postane selektor Srbije, ponavljam da je Siniša odličan. Siguran sam da bi Srbija s njim imala uspjeha".

Gdje ćete, jednog dana kada za to dođe vrijeme, završiti karijeru, u Partizanu ili Mladosti iz Podgorice, odakle ste krenuli?

"Sigurno ću se vratiti u Partizan jednog dana. To želim i moraću to da uradim. Bilo bi lijepo kad bih makar jednu ili dve utakmice odigrao i za Mladost, baš iz tog razloga koji ste pomenuli, jer sam odatle krenuo. Ali, Partizan je obaveza".

Navijači Partizana trenutno imaju novog ljubimca Lazara Markovića, kojeg po potencijalu i mašti porede upravo sa Jovetićem.

"Nismo se upoznali, ali kontaktiramo ponekad preko Facebooka. Gledao sam ga na jednom turniru u Empoliju, baš sam išao zajedno s Gulanom. Meni je drago zbog tog poređenja, ali i zbog toga što je Partizan ponovo napravio takvog igrača. Lazar igra zrelo, odličan je, kompletan, samo da nastavi pravilno da se razvija, a u Partizanu to može", poručio je iz Firence Jovetić.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC