• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tevez: Hoću u Boku Juniors

Ni Milan, ni Pari Sen Žermen, već Boka Juniors.

 Tevez: Hoću u Boku Juniors Izvor: MONDO

Nesrećni napadač i bivši kapiten Mančester sitija Kalos Tevez, u namjeri da po svaku cijenu napusti klub sa Istlendsa, predočio je svom menadžeru da ga u ovoj fazi karijere zanima povratak u najveći argentinski klub, Boku Juniors, u kojem je inače počeo karijeru.

Teveza (27) su prethodnih nedjelja, kada je postalo jasno da više nema pomirenja sa vlasnicima i menadžerom Mančester sitija Robertom Manćinijem, tražili prvo Milan, pa Pari Sen Žermen, ali... Kao i uvijek, Tevez je iznenadio javnost svojim postupcima, pa je tako zatražio da mu se obezbijedi povratak u Argentinu, Buenos Aires.

"Ne zanima me ako ću morati da prihvatim smanjenje plate. Muka mi je od putovanja i povrataka i putovanja i povrataka... Neću da se vratim u Englesku. Hoću da pređem u Boku Juniors i da igram Kopa Libertadores sa njima", rekao je Tevez argentinskom dnevniku "Hente".

Ipak, želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo.

S obzirom na to da je Mančester siti nedavno odbio ozbiljnu ponudu Milana, pitanje je da li će Boka imati novca (i želje) da isprazni kasu za Teveza, čija se vrijednost na tržištu procjenjuje na oko 40 miliona evra. Uz to, u Sitiju su poručili da ih ne zanima nikakva pozajmica već "čist" novac.

Nije nemoguće da će Tevez morati sam da učestvuje u otkupu svog basnosnovnog ugovora ako misli da zaigra na "Bombonjeri", na kojoj je debitovao 2001. godine i zadržao se do 2004. U tom periodu, Tevez je za najpopularniji argentinski tim postigao 26 golova na 75 utakmica, prije nego je za 15 miliona evra prodat brazilskom Korintijansu u koji je otišao u paketu sa Havijerom Maskeranom.

Ovaj tandem potom je otišao u Vest Hem i tu su se argentinskim reprezentativcima razišli putevi. Tevez je otišao u Mančester junajted, a Maskerano u Liverpul. Potom je prvi pojačao Mančester siti prije dve sezone, a drugi istog leta Barselonu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC