• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Baloteli - gdje ima tu se prosipa

Fudbal odavno nije imao takvog ekscentrika kakav je 21-godišnji multimilioner Mario Baloteli. Dok mu ne poprave kuću, odsjeo u hotelu gdje jednu noć plaća 1.000 funti.

 Mario Baloteli - gdje ima tu se prosipa Izvor: MONDO

"Zašto uvijjek ja?", pisalo je na majici Marija Balotelija ispod dresa Mančester sitija kada je postigao vodeći gol protiv Mančester junajteda u istorijskoj pobjedi od 6:1.

Zašto uvijek on? Pa, evo, još jednog primjera zašto je to tako.

Engleski "Dejli mejl" otkrio je da je fudbaler koji zarađuje 100.000 funti nedjeljno i koji živi u iznajmljenoj kući vrijednoj tri miliona funti, trenutno smješten u luksuznom hotelu(!?), a za samo osam nedjelja račun mu je bio 55.000 funti!

Logično pitanje, naravno, glasi: zašto Baloteli ne živi u kući? Zato što mu je jedan prozor polomljen prilikom gašenja požara!!!

Sjećate se epizode sa požarom u njegovoj kući, koji je izazvan od vatrometa tokom žurke. To se dogodilo u oktobru, a 21-godišnji Baloteli se tada iselio iz kuće i privremeno se smjestio u, ni manje-ni više, Hilton hotel u Mančesteru.

Sve zbog prozora koji su vatrogasci morali da razbiju kako bi mlaz vode mogao da dopre do mjesta gdje je buknula vatra.

Požar je zahvatio kupatilo, a Baloteli je potom izjavio da nije on kriv što se to dogodilo, već jedan njegov prijatelj, kojem je vatromet izmakao kontroli.

Popravka kuće procijenjena je na oko 400.000 funti, a njen vlasnik traži od Balotelija da mu isplati taj novac, a ne da se "povlači" po osiguravajućim društvima. Dok se utvrđuje tačna šteta na kući, Baloteli je odlučio da se privremeno preseli u hotelski apartman gdje jedna noć košta 979 funti.

S obzirom na to da zarađuje čistih 8,5 miliona funti godišnje (kad se odbije porez), Baloteli sebi može da priušti život na visokoj nozi. Ali, što je mnogo - mnogo je! Čak i za njega.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC